Neler Yeni

Yardım 9800x3d İçin Termal Macun önerisi lazım

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Furkan
noctua al en iyisi o arkadaş paylaşmış yukarda ben noctua h2 aldım amazondan memnunum.
bide bunu al tamamdır ben 7800x3d kullanıyorum
Braket çok fark ettiriyormu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde ben beyaz sistem diziyorum komple beyaz olacak bu siyah

hepsı guzel marka fıyat farkları vesaıre var cogu aynıdır
Anladım beyaz sistem diziyorum da arkadaş braket atmış ve siyah olması kötü duruyor beyazı varmıdır veya çok fark olur mu ısı konusunda

Son düzenleme:

forza11

80+ Bronze

Anladım beyaz sistem diziyorum da arkadaş braket atmış ve siyah olması kötü duruyor beyazı varmıdır veya çok fark olur mu ısı konusunda
bu zaten işlemcinin soğutucusunun da altında kalmayacak mı?
rengi görünmez ki. videolarına bir bakın isterseniz.

Gurkanpiro

80+ Platinum

Alide vesaire gri rengi olması lazım bunun içinde tf7 var yalnız

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Furkan
Alide vesaire gri rengi olması lazım bunun içinde tf7 var yalnız
Daha mı mantıklı almak bunu neyse alayım ya kapanır zatem bir şey olmaz etkisi iyise alıyım sorun yok. Bana beyaz 1000w ve üzeri psu lazım bulamıyorum ☹️

bu zaten işlemcinin soğutucusunun da altında kalmayacak mı?
rengi görünmez ki. videolarına bir bakın isterseniz.
Aynen olabilir tamam alıcam etkisi iyise. Bana hepsinden önce 1000w ve üstü beyaz psu lazım bulamıyom beyaz bitane bulduydum stok bitti

Gurkanpiro

80+ Platinum
Daha mı mantıklı almak bunu neyse alayım ya kapanır zatem bir şey olmaz etkisi iyise alıyım sorun yok. Bana beyaz 1000w ve üzeri psu lazım bulamıyorum ☹️

Aynen olabilir tamam alıcam etkisi iyise. Bana hepsinden önce 1000w ve üstü beyaz psu lazım bulamıyom beyaz bitane bulduydum stok bitti
Valla bence siyah psu alıp boyayın yada kaplama yapın Abdullah hocam yapmıştı

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Furkan
Valla hocam hatırlamıyorum ama yine bakıyım
Buldum dediğinizi filtre gibi bir şey koymuş ama onun şöyle bir iyi yanı var güç kablo girişi içerde kasanın dışında hiç görünmüyor psu. Benim toplayacağımda kasanın arkasından baya görünecek. Üstüne ne yapıştıracam beyaz bilmiyorum. Birde üstüne beyaz kablo seti extra almam gerekecek direk beyaz psu bulursaö iyi olur en kötü son çare öyle yapacam mecbur

Gurkanpiro

80+ Platinum
Buldum dediğinizi filtre gibi bir şey koymuş ama onun şöyle bir iyi yanı var güç kablo girişi içerde kasanın dışında hiç görünmüyor psu. Benim toplayacağımda kasanın arkasından baya görünecek. Üstüne ne yapıştıracam beyaz bilmiyorum. Birde üstüne beyaz kablo seti extra almam gerekecek direk beyaz psu bulursaö iyi olur en kötü son çare öyle yapacam mecbur
Hangi kasayı alacaksınız eger psu görünmüyor ise alın beyaz psu uzatma kablolarını bakın keyfinize

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Furkan
Hangi kasayı alacaksınız eger psu görünmüyor ise alın beyaz psu uzatma kablolarını bakın keyfinize
Her türlü arkadan görünüyor güç kablo girişi olduğu yerden. Deepcool morpheus şuanlık belki ilerde lianli dynamic evo rgb geçebilirim

Top Bottom