Çözüldü✓ 9800x3d işlemciye darboğaz yapmayacak en ucuz ekran hangisidir?

Reaksiyon skoru
1
9800x3d işlemcili bir pc toplamak istiyorum. Sistemi ileride yükselticeğim. Başlangıçta cs gibi işlemci bazlı oyunlar oynayacağım için ekran ksrtını 1 yıl ertelemeli alabilirim. O yüzden darboğaz yapmayacak yapsa bile sıkıntı çıkarmayacak ucuz ekran kartı önerilerine açığım. Yardımcı olan herekse şimdiden teşekkür ederim.

9800x3d işlemcili bir pc toplamak istiyorum. Sistemi ileride yükselticeğim. Başlangıçta cs gibi işlemci bazlı oyunlar oynayacağım için ekran ksrtını 1 yıl ertelemeli alabilirim. O yüzden darboğaz yapmayacak yapsa bile sıkıntı çıkarmayacak ucuz ekran kartı önerilerine açığım. Yardımcı olan herekse şimdiden teşekkür ederim.
Hocam hiç bir ekran kartı bu işlemciyle darboğaza uğramaz aklınızda ne varsa yapıştırın gitsin

1080p 5700 xt düşük ayar yaparsan yük altında olan ekran karti degil islemci olur. Bak yorumum da en ucuz ekran kartını baz aldim ona göre yorum yaptım. Suan 9800x3d ile kullanıyorum idareten. X870 tomahawk, cl30 32 6000 mhz ram, 420mm arctic 3 ile 42 derece. Pubg de 300 400 fps alıyorum.

Öneri yapabilmemiz için bütçeni bilmemiz lazım ?

3060 alsam düşük güçten dolayı da sıkıntı çıkarmaz yani Çıkarmazsa cevap vermeyin sıkıntı olur diyorsanız cevap veriniz. zahmet etmeyiniz tekrar tekrar cevaplamak için. Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öneri yapabilmemiz için bütçeni bilmemiz lazım ?
Bğtçw olabildiğince az tutmak 3.000 5.000 10.000 fark etmez o yüzden bütçe yazmadım yaklaşık bir 8 ay sonra 5080 ile güçlendirebilirim sistemi ne kadar az harcarsam şu an o kadar iyi

3060 alsam düşük güçten dolayı da sıkıntı çıkarmaz yani Çıkarmazsa cevap vermeyin sıkıntı olur diyorsanız cevap veriniz. zahmet etmeyiniz tekrar tekrar cevaplamak için. Teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bğtçw olabildiğince az tutmak 3.000 5.000 10.000 fark etmez o yüzden bütçe yazmadım yaklaşık bir 8 ay sonra 5080 ile güçlendirebilirim sistemi ne kadar az harcarsam şu an o kadar iyi
İkinci el RX 6800 veya RX 6800 XT işini rahat görür. Kart değişmene bile gerek kalmaz. Fiyatları modele göre ortalama 11.000-14.0000 arası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,958
Üyeler
183,496
Son üye
dogansarc
Geri