eger tam yuk sicakliklari ise normal. yok degil ise normal degil bence.Arkadaşlar 9800X3D için sıvı soğutma aldım. MSI MPG P13, C23 testi sıcaklık değerleri. Sizce normal midir? -25 Curve optimizer vardır.
Alıntıyı görüntüle
Hocam sonunda heveslendiğin derecelere düştün mü? Senin tecrüben nasıl genel olarak merak ettim.Arkadaşlar 9800X3D için sıvı soğutma aldım. MSI MPG P13, C23 testi sıcaklık değerleri. Sizce normal midir? -25 Curve optimizer vardır.
Alıntıyı görüntüle
eger tam yuk sicakliklari ise normal. yok degil ise normal degil bence.
Hocam valla bayağı uğraştım sonunda düştüm. Ne ses var ne bir şey. Hava soğutmada kulağımı tırmalayan fan sesleri yok 90 dereceler yok. Tertemiz. Oyunlarda 70'i neredeyse geçmiyor.Hocam sonunda heveslendiğin derecelere düştün mü? Senin tecrüben nasıl genel olarak merak ettim.
soyle ornek vereyim i7-14700kf icin 360mm kullaniyorum bosta 35-40 arasi dolaniyor. tam yukte 82 dereceden yukari cikmiyor.Alıntıyı görüntüle
Bu şekilde hocam güç tüketimi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam valla bayağı uğraştım sonunda düştüm. Ne ses var ne bir şey. Hava soğutmada kulağımı tırmalayan fan sesleri yok 90 dereceler yok. Tertemiz. Oyunlarda 70'i neredeyse geçmiyor.
Anakart ve sıvı soğutma hangi model hocam?soyle ornek vereyim i7-14700kf icin 360mm kullaniyorum bosta 35-40 arasi dolaniyor. tam yukte 82 dereceden yukari cikmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece bilgi olmasi acisindan soyluyorum. senin degerlerin olagandisi degil ama