düşük-orta-yüksek önerisi alabilir miyim?bütçe?
Samsung oddysey g8 smart monitör kullanıyorum 32’’ 240hz 0.03ms 4k baya güzel öneririmdüşük-orta-yüksek önerisi alabilir miyim?
düşük-orta-yüksek önerisi alabilir miyim?
bu fiyat alınabilecek en iyisi bu muMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alabileceğin en ucuz bu qd-oled
bu da varbu fiyat alınabilecek en iyisi bu mu
2k oled veya 4k normal bakabilirsinizpahalılar ya
2k oled kullanıyorum görüntü olarak baya iyi 9070 xt yeni nesil oyunlarda 4k da saf güçte 40-50fps veriyor 2-3 yıl sonra durumu ne olur bilemem 2k da daha uzun ömürlü olur oled görüntü canlılığı olarak çok iyi hor kullanıyorsanız oled almayın aynı görüntü 30dk dan fazla durmamalı yanma problemlerini en aza indirmek için ekranla işiniz olmadığı zaman kapatın dinlenmesi için 3 yıl yanma garantisi varsence?
Ben direk bilgisayarı açıyorum kapatana kadar takılıyorum benim içib en uygun hangisidir2k oled kullanıyorum görüntü olarak baya iyi 9070 xt yeni nesil oyunlarda 4k da saf güçte 40-50fps veriyor 2-3 yıl sonra durumu ne olur bilemem 2k da daha uzun ömürlü olur oled görüntü canlılığı olarak çok iyi hor kullanıyorsanız oled almayın aynı görüntü 30dk dan fazla durmamalı yanma problemlerini en aza indirmek için ekranla işiniz olmadığı zaman kapatın dinlenmesi için 3 yıl yanma garantisi var
![]()
MSI MPG 274URF QD 27" 0.5 ms 4K Pivot IPS 160 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MPG 274URF QD 27" 0.5 ms 4K Pivot IPS 160 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG 274URF QD 27" 0.5 ms 4K Pivot IPS 160 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 18.849,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com