RX 9070XT için hangi çözünürlükte ve yenileme hızına sahip monitor almalıyım

Başlaıkta da görüldüğü gibi RX 9070XT için hangi çözünürlükte ve yenileme hızına sahip monitor tavsiye edersiniz ?
IPS olması sorun olur mu ?
İşlemci: 9800x3D

4k 160hz alabilirsin ama en ideali 2K 240Hz
Samsung g65b öneririm. VA olmaz dersen de LG nin yeni çıkan IPS monitoru vardı. Onu öneririm
Olur olur Samsung G6 VA'sı diğer VA'lara benzemez hocam harika bir monitör. İyi öneri (y)

Bütçe 20 bine çıkma durumum da olabilir
Bütçeniz 22 bin TL olursa Samsung eğitim indirimi ile 22 bin TL'e Samsung Odyssey G6 OLED alabilirsin, olmazsa yine Samsung eğitim indirimi ile 11 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin. Monitör gelir gelmez overdrive ayarını standart yap ve oyun modunu aç.

Bütçeniz 22 bin TL olursa Samsung eğitim indirimi ile 22 bin TL'e Samsung Odyssey G6 OLED alabilirsin, olmazsa yine Samsung eğitim indirimi ile 11 bin TL'e Samsung Odyssey G65B alabilirsin. Monitör gelir gelmez overdrive ayarını standart yap ve oyun modunu aç.
Ben de ikinci dediğinize bakıyordum hocam oyunda kayıp yaşar mıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4k 160hz alabilirsin ama en ideali 2K 240Hz

Olur olur Samsung G6 VA'sı diğer VA'lara benzemez hocam harika bir monitör. İyi öneri (y)
Sıfırdan topldığım için iyi neyse o olsun istiyorum hocam

4K oynatır bu kart hocam, 160-180hz civarlarında.
4K monitör bilgim yok ama 2K'da arkadaşların önerdikleri Samsung Odyssey G6 kullanıcısıyım ve şiddetle tavsiye ederim.
FPS, yarış, hikayeli ne oynuyorsanız oynayın renkler, canlılık, siyah beyaz dengesi, ghosting, input lag neye bakıyorsanız bakın 10 numara bir monitör.

Bu da profesyonel incelemesi.

4K oynatır bu kart hocam, 160-180hz civarlarında.
4K monitör bilgim yok ama 2K'da arkadaşların önerdikleri Samsung Odyssey G6 kullanıcısıyım ve şiddetle tavsiye ederim.
FPS, yarış, hikayeli ne oynuyorsanız oynayın renkler, canlılık, siyah beyaz dengesi, ghosting, input lag neye bakıyorsanız bakın 10 numara bir monitör.

Bu da profesyonel incelemesi.
Bu sanırım biraz zorlayabilir beni G65b bütçeme göre en iyisi diye düşünüyorum

Bu monitörde çok iyi, fiyatı düşer belki takip edin.

o sisteme 2k 240hz tavsiye ederim.
Aktif kullandığım modeli tavsiye edebilirim fiyatı şuan iyi.

Başlaıkta da görüldüğü gibi RX 9070XT için hangi çözünürlükte ve yenileme hızına sahip monitor tavsiye edersiniz ?
IPS olması sorun olur mu ?
İşlemci: 9800x3D
2k 240hz
Tryhard fps oyuncusu değilsen samsung odyssey g65b. Ben cs r6 falan oynuyorum ama gecikme vs yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,891
Üyeler
183,181
Son üye
ensr
Geri