Benimki de geldi hiç kaymıyor hocam zıpkın gibi valla benim masa ceviz ondan iyi tutuyor olabilir alacak olan varsa öneririm havit adamdır 2 günde geldiürün geldi kalitesi güze sadece arka taraftaki kauçuk yer hafif kayıyor fakat benim masamla alakalı olabiir.
Hocam büyüklüğü ne kadar? Satıcı başlığa 250 210 yazmış ama tam anlamadım.Benimki de geldi hiç kaymıyor hocam zıpkın gibi valla benim masa ceviz ondan iyi tutuyor olabilir alacak olan varsa öneririm havit adamdır 2 günde geldi
Hocam yani eni 25cm boyu 21cm bende cetvelle ölçtüm aynı çıktıHocam büyüklüğü ne kadar? Satıcı başlığa 250 210 yazmış ama tam anlamadım.
Eyvallah hocam çok teşekkür ederim.Hocam yani eni 25cm boyu 21cm bende cetvelle ölçtüm aynı çıktıAlıntıyı görüntüle
Ne demek rica ederim.Eyvallah hocam çok teşekkür ederim.
Hocam benimki büyük ihtimal kargoda katlanmış yıkayıp kuruttum bir şeyi kalmadı çok memnunum Mouse dpi ım 900 ila 1000 arası boyutu yetiyor fps tarzı oyunlarda sorun çıkartmadı.Benimki de geldi hiç kaymıyor hocam zıpkın gibi valla benim masa ceviz ondan iyi tutuyor olabilir alacak olan varsa öneririm havit adamdır 2 günde geldi
Attığın linkte ki üründe güzel bütçen varsa onu da alabilirsin.Bu ürün alınır mı? sizce yoksa biraz daha koyulup bumu alınmlı
Yükleniyor...
amzn.eu