Neler Yeni

990 Tl Sapphire rx460 Ho go?

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Sapphire tek fanli rx460 i param guvende ucreti ile 990 a aldim. Nasil fiyat? tamir yapılmadığını soyledi ben bunu alip test edince nerden anlarim onu?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Sapphire tek fanli rx460 i param guvende ucreti ile 990 a aldim. Nasil fiyat? tamir yapılmadığını soyledi ben bunu alip test edince nerden anlarim onu?
Guzel fiyat hayirli olsun

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
teşekürler, tamir edip edilmediğini nasil anlarım?
Güvenlik etiketi mevcutsa muhtemelen açılmamıştır ,açıksa da direk tamir edilmiş anlamına gelmez malum eski kart termal macun yenilemesi muhakkak yapılmıştır 1-2 kere.

Siz gereken testleri yapın,testlerden sorunsuz çıkarsa da 2 gün daha onay süresi boyunca denersiniz kafanıza yatarsa alırsınız.

İlla anlamak istiyorsanız bir bilene kartı açtırıp bakmanız lazım ki onda da belli olmayabilir.

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
Güvenlik etiketi mevcutsa muhtemelen açılmamıştır ,açıksa da direk tamir edilmiş anlamına gelmez malum eski kart termal macun yenilemesi muhakkak yapılmıştır 1-2 kere.

Siz gereken testleri yapın,testlerden sorunsuz çıkarsa da 2 gün daha onay süresi boyunca denersiniz kafanıza yatarsa alırsınız.

İlla anlamak istiyorsanız bir bilene kartı açtırıp bakmanız lazım ki onda da belli olmayabilir.
vida etiketi durmuyor malesef. testleri yapacagim ama, ısıl işlem gormusse sonradan bozulabiliyor diye biliyorum... onu anlama şansım yok değil mi

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
vida etiketi durmuyor malesef. testleri yapacagim ama, ısıl işlem gormusse sonradan bozulabiliyor diye biliyorum... onu anlama şansım yok değil mi
Bir bilenin bakması lazım ki dediğim gibi o da anlayamayabilir.
Açıkçası o konuda bilgim yok çok detaylı olarak.

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
bozulma ihtimali işlem görsede görmese de var. ayrıca reballing yapılmışsa eskisinden daha az ihtimal soğuk lehime düşmesi ama reflow yapıldıysa bozulması daha yakındır. kafanızı buna takmak yerine kartı inceleyin bir sıkıntısı yoksa alın zaten rx 460 serisi aşırı ısınan bir seri değil bu yüzden de soğuk lehime düşmezler genel olarak.

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık
bozulma ihtimali işlem görsede görmese de var. ayrıca reballing yapılmışsa eskisinden daha az ihtimal soğuk lehime düşmesi ama reflow yapıldıysa bozulması daha yakındır. kafanızı buna takmak yerine kartı inceleyin bir sıkıntısı yoksa alın zaten rx 460 serisi aşırı ısınan bir seri değil bu yüzden de soğuk lehime düşmezler genel olarak.
kartı inceleyin derken, furmark vs testlerden bahsediyorsun degil mi hocam? cunku icini acsam da birsey anlayacagimi sanmiyorum😬

SeastoreKing

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Ahmet Erboz
kartı inceleyin derken, furmark vs testlerden bahsediyorsun degil mi hocam? cunku icini acsam da birsey anlayacagimi sanmiyorum😬
furmark yerine kombustor ile test et hem bellekleri de test etmiş olursun.

machiqwe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
581
İsim
Ahmet Emre Işık

Knispel

80+ Bronze
Kartın içini açın daha sonra çipin etrafında yapışkan bir macun kalıntıları var mı ona bakın (ısı işlem yapmadan önce beyazımsı bir macun sürüyorlar) daha sonra çipin etrafında ısı dalgaları oluşmuş mu ona bakın.
Furmark testlerinde vs. ısı işlemini zaten anlayamazsınız eğer ısı işlem görmüşse gideceği en fazla 1-2 aydır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,042
Üyeler
164,604
Son üye
Parlak26
Top Bottom