Guzel fiyat hayirli olsunSapphire tek fanli rx460 i param guvende ucreti ile 990 a aldim. Nasil fiyat? tamir yapılmadığını soyledi ben bunu alip test edince nerden anlarim onu?
Güvenlik etiketi mevcutsa muhtemelen açılmamıştır ,açıksa da direk tamir edilmiş anlamına gelmez malum eski kart termal macun yenilemesi muhakkak yapılmıştır 1-2 kere.teşekürler, tamir edip edilmediğini nasil anlarım?
vida etiketi durmuyor malesef. testleri yapacagim ama, ısıl işlem gormusse sonradan bozulabiliyor diye biliyorum... onu anlama şansım yok değil miGüvenlik etiketi mevcutsa muhtemelen açılmamıştır ,açıksa da direk tamir edilmiş anlamına gelmez malum eski kart termal macun yenilemesi muhakkak yapılmıştır 1-2 kere.
Siz gereken testleri yapın,testlerden sorunsuz çıkarsa da 2 gün daha onay süresi boyunca denersiniz kafanıza yatarsa alırsınız.
İlla anlamak istiyorsanız bir bilene kartı açtırıp bakmanız lazım ki onda da belli olmayabilir.
Bir bilenin bakması lazım ki dediğim gibi o da anlayamayabilir.vida etiketi durmuyor malesef. testleri yapacagim ama, ısıl işlem gormusse sonradan bozulabiliyor diye biliyorum... onu anlama şansım yok değil mi
bozulma ihtimali işlem görsede görmese de var. ayrıca reballing yapılmışsa eskisinden daha az ihtimal soğuk lehime düşmesi ama reflow yapıldıysa bozulması daha yakındır. kafanızı buna takmak yerine kartı inceleyin bir sıkıntısı yoksa alın zaten rx 460 serisi aşırı ısınan bir seri değil bu yüzden de soğuk lehime düşmezler genel olarak.vida etiketi durmuyor malesef. testleri yapacagim ama, ısıl işlem gormusse sonradan bozulabiliyor diye biliyorum... onu anlama şansım yok değil mi
kartı inceleyin derken, furmark vs testlerden bahsediyorsun degil mi hocam? cunku icini acsam da birsey anlayacagimi sanmiyorumbozulma ihtimali işlem görsede görmese de var. ayrıca reballing yapılmışsa eskisinden daha az ihtimal soğuk lehime düşmesi ama reflow yapıldıysa bozulması daha yakındır. kafanızı buna takmak yerine kartı inceleyin bir sıkıntısı yoksa alın zaten rx 460 serisi aşırı ısınan bir seri değil bu yüzden de soğuk lehime düşmezler genel olarak.
furmark yerine kombustor ile test et hem bellekleri de test etmiş olursun.kartı inceleyin derken, furmark vs testlerden bahsediyorsun degil mi hocam? cunku icini acsam da birsey anlayacagimi sanmiyorum
Kartın içini açın daha sonra çipin etrafında yapışkan bir macun kalıntıları var mı ona bakın (ısı işlem yapmadan önce beyazımsı bir macun sürüyorlar) daha sonra çipin etrafında ısı dalgaları oluşmuş mu ona bakın.vida etiketi durmuyor malesef. testleri yapacagim ama, ısıl işlem gormusse sonradan bozulabiliyor diye biliyorum... onu anlama şansım yok değil mi