Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 PS4/5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Beyaz
Hocam sizce Recon 200 ile arasında çok fark var mıdır?İade edip alayım mı bunu.Kablolu olması sıkıntı değil benim için.Beyaz rengi stokta açtığım konudaki gibi dediğim gibi geldi stok sorusu olan varsa yazıyım firmaya![]()
Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 PS4/5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Beyazwww.goodmarket.com.tr
Hocam iade et bu kulaklık 2020 ortasında çıktı reco n200 olan 2018 başı çıktı daha iyi kulaklık 600p abimHocam sizce Recon 200 ile arasında çok fark var mıdır?İade edip alayım mı bunu.Kablolu olması sıkıntı değil benim için.
Tamamdır hocam öyle yapayım.Pazaramada iade tutarı ne kadar sürede hesabıma gelir bir bilginiz var mı?Hocam iade et bu kulaklık 2020 ortasında çıktı reco n200 olan 2018 başı çıktı daha iyi kulaklık 600p abim
Benim bildiğim kadarı ile kulaklıklarda iade olmuyor hijyen ürünü sayıldığı için. Kutusunu açmadıysanız iade olabilir.Hocam sizce Recon 200 ile arasında çok fark var mıdır?İade edip alayım mı bunu.Kablolu olması sıkıntı değil benim için.
İade oluyor sıkıntı yok firma sıkıntılı firma olsa etmezde goodmarket ithalat firmasiBenim bildiğim kadarı ile kulaklıklarda iade olmuyor hijyen ürünü sayıldığı için. Kutusunu açmadıysanız iade olabilir.
Daha kargoya verilmedi hocam siparişim.İptal edebiliyorum şuan ama 600 gen 2 stoğu bitmesinden korkuyorum.Firma elimizde az stoğumuz kaldı dedi az önce aradığımda.Benim bildiğim kadarı ile kulaklıklarda iade olmuyor hijyen ürünü sayıldığı için. Kutusunu açmadıysanız iade olabilir.
daha üst modeller gelirmi peki sorma şansınız varmı 700 gen 3 felan yazılım sorunlarından şikayet var..Beyaz rengi stokta açtığım konudaki gibi dediğim gibi geldi stok sorusu olan varsa yazıyım firmaya![]()
Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 PS4/5 Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Beyazwww.goodmarket.com.tr
1 günde gelirTamamdır hocam öyle yapayım.Pazaramada iade tutarı ne kadar sürede hesabıma gelir bir bilginiz var mı?
Soriyim hocamdaha üst modeller gelirmi peki sorma şansınız varmı 700 gen 3 felan yazılım sorunlarından şikayet var..
Bı tanede 600p alaşım var pazaramada 890 a na inse kuponla alsak yaSoriyim hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ahajsjc ulan adam lar 150 dolarlık 700 gen 2yi kuponla 930 TL ye bıraktı bize beleş valla
2 tane 700p elime ulaştı test edicem birazdan
Ondan açmadım konuyu şu konuya bakarsan niye açtığımi anlarsınSitede 999 tl + 100 lira kargo oluyor. 1 tllik bir şey olmadığı için ürün ekleyince 1120 lere çıkacak.
Ptt de 909 tl kargo dahil.
Ama her rengine aynı konu açmaya gerek yok sanki![]()
Soriyim hocam
Ahajsjc ulan adam lar 150 dolarlık 700 gen 2yi kuponla 930 TL ye bıraktı bize beleş valla
2 tane 700p elime ulaştı test edicem birazdan
Bı tanede 600p alaşım var pazaramada 890 a na inse kuponla alsak ya
ARKadaslar ilk konudaki gibi direk cokmeyin 700 gen 2 veya gen3 gelme ihtimalini soriyom