Hocam sizdekş çatırtıya benzer ses sorununu çözdünüz mü? Bir iki yerde superhuman özelliği yüzünden ya da etrafta çok fazla 2.4ghz kullaan cihaz olmasından dolayı gibi sebeplerden olabildiğini okudum
Pazartesi teslim aldım ben. Sesi de mikrofonu da gayet iyi. Üst kafa bandı bir tık baskı yapıyor ama uzun zamandır kulaküstü kulaklık kullanmıyorum ondan öyle geldi gibi. Pubg girdik arkadaşlarla güzel ses de kasılıyor. Malzeme kalitesi biraz zayıf, şarja takarken kablonun ucu değdi diye hemen soketin etrafı çizildi
Hocam sizdekş çatırtıya benzer ses sorununu çözdünüz mü? Bir iki yerde superhuman özelliği yüzünden ya da etrafta çok fazla 2.4ghz kullaan cihaz olmasından dolayı gibi sebeplerden olabildiğini okudum
indirimleri takip etmeyip orada burada gezin sonra indirim bitince muadil ürünlerinin fiyatları 2.5 3bine bile bulunmazken 1600 istememe laf et anladım kardeşim 1600e bana bu modele eş değer ürün gosterirmisin kapalı kutu geçtim 2el göstersene.
indirimleri takip etmeyip orada burada gezin sonra indirim bitince muadil ürünlerinin fiyatları 2.5 3bine bile bulunmazken 1600 istememe laf et anladım kardeşim 1600e bana bu modele eş değer ürün gosterirmisin kapalı kutu geçtim 2el göstersene.
zeki çocuk senin ne alıp almadığını umrumda değil sana sadece 1600e elindeki ürünleri satıp geri ne alabileceğini sordum o parayla bana onu göstersene?
iyi ettin 4-5 ay sonra 2binden aşağı satan olmaz bu modelde kulaklığı
zeki çocuk senin ne alıp almadığını umrumda değil sana sadece 1600e elindeki ürünleri satıp geri ne alabileceğini sordum o parayla bana onu göstersene?
ben 700p modelini aldım pc uygulamasını kurdum fakat sadece güncelleme yapılıyor ayar kısmı sadece bt ile telefondan mı yapılıyor bilen var mı ? dolby kullanıyorum fakat pcde de uygulaması vardı sanki durdur/devam ettir tarzı tuş atamaları yapılsa güzel olurmuş.