Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 999TL Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 PS4/5

hayırlı olsun, incelemenizi bekliyorum, özellikle ses kalitesi ve konforunu merak ediyorum.
Ekran görüntüsü 2025-05-05 205346.webp

ses testi yapıyorum ilk izlenimim bir boştayken bir dip ses var masaüstünde yok mesela ama youtube girip hiçbirşey açmadığında var KZ de de var ama bu ses. Basslar az ama güzel ses güzel net. Kulaklık küçük olabilir mi acaba ya. Benim kafam küçük diyor herkes biraz zorladı gibi 3. kademeye getirdim kademesi var hani açıyorsun aşağı doğru. Biraz daha bakayım .

Ses tekerleri dandik plastik gibi ürünün kendisi de açık konuşayım hiç burada yazılanları okumasam çok kaliteli demezdim. Ses tekerini müzik dinlerken oynattığımda özellikle sesi düşürürken tık tık diye hoparlöre ses geliyor bunu bir araştıracağım elektronikte sebebi var mı.

kablosu güzel görünüyor, plastik kokmuyor. Dongle ise beklediğimden daha ufak bir şey. Kulaklık şuan yanlardan biraz kafamı sıkmaya başladığını farkettim. Ben onun ayarını bulurum herkeste aynı olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hard bf1 oynuyorum, bir de orada deneyeceğim bakalım kz kadar iyi ses kastırıyor mu :D

Alıntıyı görüntüle

ses testi yapıyorum ilk izlenimim bir boştayken bir dip ses var masaüstünde yok mesela ama youtube girip hiçbirşey açmadığında var KZ de de var ama bu ses. Basslar az ama güzel ses güzel net. Kulaklık küçük olabilir mi acaba ya. Benim kafam küçük diyor herkes biraz zorladı gibi 3. kademeye getirdim kademesi var hani açıyorsun aşağı doğru. Biraz daha bakayım .

Ses tekerleri dandik plastik gibi ürünün kendisi de açık konuşayım hiç burada yazılanları okumasam çok kaliteli demezdim. Ses tekerini müzik dinlerken oynattığımda özellikle sesi düşürürken tık tık diye hoparlöre ses geliyor bunu bir araştıracağım elektronikte sebebi var mı.

kablosu güzel görünüyor, plastik kokmuyor. Dongle ise beklediğimden daha ufak bir şey. Kulaklık şuan yanlardan biraz kafamı sıkmaya başladığını farkettim. Ben onun ayarını bulurum herkeste aynı olmaz.

hard bf1 oynuyorum, bir de orada deneyeceğim bakalım kz kadar iyi ses kastırıyor mu :D
incelemeniz için teşekkür ederim, ben ve çoğu kişi için genel bir izlenim bırakacaktır. ses kasma durumu ile ilgili güncellemenizi de merakla beklıyorum, sağolun.

incelemeniz için teşekkür ederim, ben ve çoğu kişi için genel bir izlenim bırakacaktır. ses kasma durumu ile ilgili güncellemenizi de merakla beklıyorum, sağolun.
ŞU ANDA BF1 İ ALTA ALDIM İLK MAÇIM 93 E 16 ODADA 1 İM SES KASMA İYİ HOŞUMA GİTTİ GÜZEL ,DİP SES SADECE SON SEVİYEDE OLUYOMUS ONU FARKETTİM

kulak kısmı kulağıma tam oturuyor kulağım bütün bir şekilde pedin içinde kalıyor kulağıma basmıyor onu da yazayım

hissettiğim bir gecikme yok. Eğer varsa da hissetmiyorum yani çok çok az olabilir ama ben gecikme yok diyorum şuanlık

700 modeli çok iyi çıktı. Tabi müzik dinlenmez iyi bir müzik kulaklığınız yoksa onun harici oyun ve film için kablosuz çok iyi. Malzeme kalitesi çok iyi. Sesi anc gibi kesiyor. Metroda bile kullanılır. 600 o kadar iyi midir emin değilim.

Tekrar stok gelmiş Beyazı pazaramada 949 TL kupon varsa dahada ucuza gelir.

incelemesi

kulaklıktan ses gelmiyor cızırtı çatur çutur patlama sesleri geliyor bozuk mu çıktı bu anlamadım

Geri