GökdenizS
80+
- Reaksiyon skoru
- 109
hayırlı olsun, incelemenizi bekliyorum, özellikle ses kalitesi ve konforunu merak ediyorum.Geldi geldii hemen deniyorum
hayırlı olsun, incelemenizi bekliyorum, özellikle ses kalitesi ve konforunu merak ediyorum.Geldi geldii hemen deniyorum
Hayırlı olsunnn daha kargo kutusunu açmak nasip olamdiGeldi geldii hemen deniyorum
ŞARJI YOKbenımkıde kargoda yarın gelıcek dene bakalım yorumlarını beklıyoruz.
ELİMDE PEK KULAKLIK YOK HOCAM qcy t13 , anker life p2i , kz edx pro ve edc pro ,gamepower medusa var bunlarla çok kıyaslanmaz herhalde kz ler ile kıyaslayacağım sadece şarjı yok ama .hayırlı olsun, incelemenizi bekliyorum, özellikle ses kalitesi ve konforunu merak ediyorum.
hayırlı olsun, incelemenizi bekliyorum, özellikle ses kalitesi ve konforunu merak ediyorum.
eyvallah sağolunHayırlı olsunnn daha kargo kutusunu açmak nasip olamdi
Alamadan bitti la jsjsjsm paylasdim gg oldu stok gelir uaStok gelince abime 700'ü hediye aldım, kendime de beyaz 600 çektim, playstation alınca kullanırımbeyazı peşin 3 taksit, diğeri de 1000 civarına geldi. Güzel oldu
dün konuşmuştuk seninle.
Bende 600 var da kulağı baya sıkıyor gibi geldi.Ben daha açmadım kargoyu pedleri nasıl sertmi
Rush HEM'IN RHX72Hangi kulaklık o
700 aldım ben bakalım aksama doğru acicamBende 600 var da kulağı baya sıkıyor gibi geldi.
Alabildin mi sen hocamHocam sizce Recon 200 ile arasında çok fark var mıdır?İade edip alayım mı bunu.Kablolu olması sıkıntı değil benim için.
Ne demek hocam hayırlı olsunKonu sahibine çok teşekkürler 600p olan model pazaramada nerdeyse 600 küsüre geldi çokta ihtiyaç vardı bendeki hyper x cloud 2 ile çok ufak bir fark var gibi hissettim tabi ufak fark fiyatını düşündüğümüzde gereksiz bir detay olarak sonuçlanır.
Konfor açısından fark var mı sizce cloud 2 yle?Konu sahibine çok teşekkürler 600p olan model pazaramada nerdeyse 600 küsüre geldi çokta ihtiyaç vardı bendeki hyper x cloud 2 ile çok ufak bir fark var gibi hissettim tabi ufak fark fiyatını düşündüğümüzde gereksiz bir detay olarak sonuçlanır.
Satıcının WhatsApp numarasını atarmisiniz özelden bir şey soracamdaNe demek hocam hayırlı olsun
TabiiSatıcının WhatsApp numarasını atarmisiniz özelden bir şey soracamda