Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 999TL Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 PS4/5

benımkıde kargoda yarın gelıcek dene bakalım yorumlarını beklıyoruz.
ŞARJI YOK:kekw::kekw::kekw::kekw::kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun, incelemenizi bekliyorum, özellikle ses kalitesi ve konforunu merak ediyorum.
ELİMDE PEK KULAKLIK YOK HOCAM qcy t13 , anker life p2i , kz edx pro ve edc pro ,gamepower medusa var bunlarla çok kıyaslanmaz herhalde kz ler ile kıyaslayacağım sadece şarjı yok ama .

hayırlı olsun, incelemenizi bekliyorum, özellikle ses kalitesi ve konforunu merak ediyorum.
Hayırlı olsunnn daha kargo kutusunu açmak nasip olamdi
eyvallah sağolun

Stok gelince abime 700'ü hediye aldım, kendime de beyaz 600 çektim, playstation alınca kullanırım :D beyazı peşin 3 taksit, diğeri de 1000 civarına geldi. Güzel oldu :D dün konuşmuştuk seninle.
Alamadan bitti la jsjsjsm paylasdim gg oldu stok gelir ua

Bende 600 var da kulağı baya sıkıyor gibi geldi.
700 aldım ben bakalım aksama doğru acicam

Stok gelecek tahminen iadeler vs. Lerden

Hocam sizce Recon 200 ile arasında çok fark var mıdır?İade edip alayım mı bunu.Kablolu olması sıkıntı değil benim için.
Alabildin mi sen hocam

Son düzenleme:
Babaya sa cakalim :D

Alamayanalr canını sikmasin 600 un stoğu her türlü gelir beyaz az sattılar baya elinde vardır 700 e garanti yok gelip gelmiycegi ile ilgili

Ekler

• 1746461211007738868787289612111.webp
    1746461211007738868787289612111.webp
    329 KB · Hit: 56
Konu sahibine çok teşekkürler 600p olan model pazaramada nerdeyse 600 küsüre geldi çokta ihtiyaç vardı bendeki hyper x cloud 2 ile çok ufak bir fark var gibi hissettim tabi ufak fark fiyatını düşündüğümüzde gereksiz bir detay olarak sonuçlanır.

Konu sahibine çok teşekkürler 600p olan model pazaramada nerdeyse 600 küsüre geldi çokta ihtiyaç vardı bendeki hyper x cloud 2 ile çok ufak bir fark var gibi hissettim tabi ufak fark fiyatını düşündüğümüzde gereksiz bir detay olarak sonuçlanır.
Ne demek hocam hayırlı olsun

Konfor açısından fark var mı sizce cloud 2 yle?

Geri