❌İndirim Bitti! 999TL Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 PS4/5

Alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İns bakalım g435 160 gram kulaklık ağır gleicek bana tabii ama pedler yumusaksa sıkıntı yok razer barrucuda kıvamı olması lazım daha sertti arititor
Stok gelince abime 700'ü hediye aldım, kendime de beyaz 600 çektim, playstation alınca kullanırım :D beyazı peşin 3 taksit, diğeri de 1000 civarına geldi. Güzel oldu :D dün konuşmuştuk seninle.

Stok gelince abime 700'ü hediye aldım, kendime de beyaz 600 çektim, playstation alınca kullanırım :D beyazı peşin 3 taksit, diğeri de 1000 civarına geldi. Güzel oldu :D dün konuşmuştuk seninle.
Hayırlı olsun dostum .d benimde beyaz alasim geldi jajsjsms 2 tane 700 almasam

Web sitelerinde var hocam numaralari

7.1 önemi yok alınır yani hissetmezsin zaten espor kulajligi

Değilde rahat ettirmezse bı arkadas serrt demiş pedlere şuan 2kulakligida açmadım akşam acicam ona göre bilgi veririm

Hocam ama herkese tavsiyem birazdan Alicam bı tane 70p alın yedekte dursun 2019 ta çıkan model diye hatırlıyorum normalde kablolu 2.5 k ya kadar muadili yoktur trde kuponla 340 TL ye gelir pazaramada (yeni hesapla)

Kafa tarafında pedi var rahatsız etmez 50p ufak rahatsız edebilir 2017 ztn 50p baya eski
Nasıl hissetmezsin kulaklığın ağırlığı 580gr. Biraz araştırdığım kulaklığı sıfırdan kulaklık alınıyorsa mantıklı ama önceden alınmış kulaklıklardan buna geçmek mantıksız. mesela bende blackshark v2x var 2side 50mm kullanıyor benimkinde gürültü engelleyici var stealhda yok kısaca kulaklığı olmayan birisi için alınır ucuz güzel

kendime ihtiyacım yoktu, sırf ilerde playstation alma düşüncem var diye köşeye atmak için aldım :D yoksa g733 kullanıyorum pcde memnunum
Barrucuda ve g435 kullanıyom birini abime birini kendime aldım ztn .d

Nasıl hissetmezsin kulaklığın ağırlığı 580gr. Biraz araştırdığım kulaklığı sıfırdan kulaklık alınıyorsa mantıklı ama önceden alınmış kulaklıklardan buna geçmek mantıksız. mesela bende blackshark v2x var 2side 50mm kullanıyor benimkinde gürültü engelleyici var stealhda yok kısaca kulaklığı olmayan birisi için alınır ucuz güzel
Mantıklı bu kulaklık cloud serisinden iyi her konuda

Barrucuda ve g435 kullanıyom birini abime birini kendime aldım ztn .d

Mantıklı bu kulaklık cloud serisinden iyi her konuda
dediğim gibi sıfırdan alınacaksa mantıklı halihazırda kulaklığı olup değişim arayan için değil. Ayrıca kulaklık çok ağır 580gr kulaklık ile nasıl rahat olacak merak ediyorum. Benim kulaklığım 200gr o bile bazen rahatsız ediyor.

dediğim gibi sıfırdan alınacaksa mantıklı halihazırda kulaklığı olup değişim arayan için değil. Ayrıca kulaklık çok ağır 580gr kulaklık ile nasıl rahat olacak merak ediyorum. Benim kulaklığım 200gr o bile bazen rahatsız ediyor.
580 gram nerde yazıyor ? 340 olmadı lazım

Turtle Beach Stealth 600 Gen 2: Yaklaşık 290 gram

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2: Yaklaşık 370 gram
Chatgpt verisi doğru verdi de bu ztn

Turtle Beach Stealth 600 Gen 2: Yaklaşık 290 gram

Turtle Beach Stealth 700 Gen 2: Yaklaşık 370 gram
Chatgpt verisi doğru verdi de bu ztn
Eline ulaşan arkadaşlar var ağır değildir o kadar imkanı yok

Geldi geldii hemen deniyorum

Ekler

• 1000048094.webp