❌İndirim Bitti! 999TL Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 PS4/5

Web sitelerinde var hocam numaralari
nasıl iletişime geçiyorsunuz hocam wp no felan varsa atarmısınız kulaklıgımı halen kargoya vermediler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam fps için alınır mı? 7.1 varmı bunlarda
7.1 önemi yok alınır yani hissetmezsin zaten espor kulajligi

Niye 600p daha mı iyi hocam
Değilde rahat ettirmezse bı arkadas serrt demiş pedlere şuan 2kulakligida açmadım akşam acicam ona göre bilgi veririm

Hocam sizce Recon 200 ile arasında çok fark var mıdır?İade edip alayım mı bunu.Kablolu olması sıkıntı değil benim için.
Hocam ama herkese tavsiyem birazdan Alicam bı tane 70p alın yedekte dursun 2019 ta çıkan model diye hatırlıyorum normalde kablolu 2.5 k ya kadar muadili yoktur trde kuponla 340 TL ye gelir pazaramada (yeni hesapla)

Değilde rahat ettirmezse bı arkadas serrt demiş pedlere şuan 2kulakligida açmadım akşam acicam ona göre bilgi veririm

Hocam ama herkese tavsiyem birazdan Alicam bı tane 70p alın yedekte dursun 2019 ta çıkan model diye hatırlıyorum normalde kablolu 2.5 k ya kadar muadili yoktur trde kuponla 340 TL ye gelir pazaramada (yeni hesapla)
Kafa tarafında pedi var rahatsız etmez 50p ufak rahatsız edebilir 2017 ztn 50p baya eski

Kafa tarafında pedi var rahatsız etmez 50p ufak rahatsız edebilir 2017 ztn 50p baya eski
böyle yazanlar var hocam bilemedim

Her üründe öyle yorum var kaliteli firma cloud serisini yer

Beyazı pazaramada hala yok dimi

G435 den gecicem wnsnsn başımı agritir bı sure glb bı deniyicem şimdi çok memnun etmezse 2. 700p yi 200 TL farkla 600p alanlardan biri takas yaparmi ?

:D kötü oldu valla .d
ben yaparım hocam 700 istiyordum aslında bt olduğu için kaçırdım onu pazaramadan 600p aldım ama daha ulaşmadı ulaşınca haberleşelim

ben yaparım hocam 700 istiyordum aslında bt olduğu için kaçırdım onu pazaramadan 600p aldım ama daha ulaşmadı ulaşınca haberleşelim
Başkası da yazdı hocam bı test ediyim rahatsız etmezse kalır ederse ufak bı fiyat farkıyla degisiriz hocam

beyler benim elime yeni geldi kaliteli ama fazla kulaklık kullanmadıgım icin nasıl karşilastırırım bilmiyorum ama gecikme cok az ve ses ve tiz cok iyi
ayrıyetan agır geldi bana belki hic kullanmadıgımdan dır

Akşam video cekicem yt ye detaylı merak edenler için

arctis 1 var elimde malzeme kaliteli berbat olduğu için dökülüyor mikrofonu da kafayı yedirtcek seviyeye geldi alınır mı bu kulaklık arctis 1 yerine ?

arctis 1 var elimde malzeme kaliteli berbat olduğu için dökülüyor mikrofonu da kafayı yedirtcek seviyeye geldi alınır mı bu kulaklık arctis 1 yerine ?
Alınır

İns bakalım g435 160 gram kulaklık ağır gleicek bana tabii ama pedler yumusaksa sıkıntı yok razer barrucuda kıvamı olması lazım daha sertti arititor
pedleride sert degil

link at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,901
Üyeler
186,689
Son üye
zionp