aynen cevap veremeyince fırsatçı deyip aglarsın 2 tane almış birde bana fırsatçı demeye çalışıyor sen satsan kaça satacaksın işin gücün boş yapmak.Firsatcisiniz diyince laf edersiniz tartismiyocam iyi geceler
aynen cevap veremeyince fırsatçı deyip aglarsın 2 tane almış birde bana fırsatçı demeye çalışıyor sen satsan kaça satacaksın işin gücün boş yapmak.Firsatcisiniz diyince laf edersiniz tartismiyocam iyi geceler
Çözdüm hocam telefonun typc kabloyla bağlayıp güncelledim felan çözüldü sorun kendi kablosumu bozuk benmi yanlış bişey yaptım bilmiyorumHocam sizdekş çatırtıya benzer ses sorununu çözdünüz mü? Bir iki yerde superhuman özelliği yüzünden ya da etrafta çok fazla 2.4ghz kullaan cihaz olmasından dolayı gibi sebeplerden olabildiğini okudum
Fırsatçı idyimce bozuluckasanizaynen cevap veremeyince fırsatçı deyip aglarsın 2 tane almış birde bana fırsatçı demeye çalışıyor sen satsan kaça satacaksın işin gücün boş yapmak.
Arctic 9 yanlış hatırlamıyorsam en son 5.5 civarlarından satıldı. Onla kıyas pek mantıklı olmadı sankiSultanbeylide oturuyom almak isteyen varsa necip fazıl mahallesinde benden alabilir 910 TL'ye aldım ptt avmden beyaz olanı 1 k ya veririm. dm atabilirsiniz beyaz 600 gen2 modeli faturasını da pdf olarak atarım heves edip aldım ps5 için ama artcis 9 kullandığım için yanından bile geçmez bu kulaklık
kıyas değil dostum elimde daha iyisi var yani o yüzden kesmedi beni, ihtiyacı olana verme niyetindeyim iade edeceğim yoksa.Arctic 9 yanlış hatırlamıyorsam en son 5.5 civarlarından satıldı. Onla kıyas pek mantıklı olmadı sanki![]()
Böylesi daha makul, iade etmeyin alıcısı muhakkak çıkar.kıyas değil dostum elimde daha iyisi var yani o yüzden kesmedi beni, ihtiyacı olana verme niyetindeyim iade edeceğim yoksa.
güncelleme yapınca düzeldipazar günü yurda dönüyorum aynı sorun cihazımda var, çözebilirsem yazarım
Begenmedinizmi hocamelimde kutusu değil kargo poşeti bile henüz açılmamış 600 gen2 var isteyen olursa 1000 den vericem alan olmazsa iade edicelektir.
Fiyatı uygun olunca 1 tanede yedek almistim kendime ama yedekte saklanacak kadar olmadigini gorunce digerini acmadim ya iade edicem ya saticamBegenmedinizmi hocam