❌İndirim Bitti! Turtle Beach Stealth 600 Gen 2 Kablosuz Kulaklık - 801 TL !!!

Hocam sizdekş çatırtıya benzer ses sorununu çözdünüz mü? Bir iki yerde superhuman özelliği yüzünden ya da etrafta çok fazla 2.4ghz kullaan cihaz olmasından dolayı gibi sebeplerden olabildiğini okudum
Çözdüm hocam telefonun typc kabloyla bağlayıp güncelledim felan çözüldü sorun kendi kablosumu bozuk benmi yanlış bişey yaptım bilmiyorum

Benim kulağıma küçük geldi padleri satmayı düşünüyorum Bursa'da sizce kaça gider dostlar.

aynen cevap veremeyince fırsatçı deyip aglarsın 2 tane almış birde bana fırsatçı demeye çalışıyor sen satsan kaça satacaksın işin gücün boş yapmak.
Fırsatçı idyimce bozuluckasaniz😅✋ böyle fırsatçı olmayın

Sultanbeylide oturuyom almak isteyen varsa necip fazıl mahallesinde benden alabilir 910 TL'ye aldım ptt avmden beyaz olanı 1 k ya veririm. dm atabilirsiniz beyaz 600 gen2 modeli faturasını da pdf olarak atarım heves edip aldım ps5 için ama artcis 9 kullandığım için yanından bile geçmez bu kulaklık

Sultanbeylide oturuyom almak isteyen varsa necip fazıl mahallesinde benden alabilir 910 TL'ye aldım ptt avmden beyaz olanı 1 k ya veririm. dm atabilirsiniz beyaz 600 gen2 modeli faturasını da pdf olarak atarım heves edip aldım ps5 için ama artcis 9 kullandığım için yanından bile geçmez bu kulaklık
Arctic 9 yanlış hatırlamıyorsam en son 5.5 civarlarından satıldı. Onla kıyas pek mantıklı olmadı sanki:)

kıyas değil dostum elimde daha iyisi var yani o yüzden kesmedi beni, ihtiyacı olana verme niyetindeyim iade edeceğim yoksa.
Böylesi daha makul, iade etmeyin alıcısı muhakkak çıkar.

elimde kutusu değil kargo poşeti bile henüz açılmamış 600 gen2 var isteyen olursa 1000 den vericem alan olmazsa iade edicelektir.

Kafam bayağı büyük ama bu bana olur mu? Cloud 2 bile zor oluyordu. Konunun hortlamaması için bilgisi olanlar özelden yazabilir mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,935
Üyeler
184,703
Son üye
Melow
Geri