Ben daha açmadım kargoyu pedleri nasıl sertmi700 gen 2 elime ulaştı bir şey merak eden varsa cevaplarım
Pedleri nasıl? Blackshark v2'yi kullandıysan kalite farkı ne700 gen 2 elime ulaştı bir şey merak eden varsa cevaplarım
Foto atabilir misin hocam? Ses kalitesini de test edip kıyaslar mısın bir kulaklıkla. Arkadaş hediye aldım daha gitmedi onunki. Kendime aldığımı iptal ettiğim için üzdü baya700 gen 2 elime ulaştı bir şey merak eden varsa cevaplarım
Elimde barrucuda hyperx g435ile kiyaslicamPedleri nasıl? Blackshark v2'yi kullandıysan kalite farkı ne
Pedleri nasıl? Blackshark v2'yi kullandıysan kalite farkı ne
pedleri gayet sert cloud 3 wireless kullanıyorum normalde kafayı bir tık fazla sıkıyor bana göre ses kalitesi cloud 3 yakın fps oyunlarında henüz denemedim 700 e aldığımı varsayarsak bu fiyata bedava normalde bu paraya fuxi h3 çöpünü bile alamıyorsun öyle düşününBen daha açmadım kargoyu pedleri nasıl sertmi
Geçmiş olsun hocam yapmadilarmi tekrar temin gelir stok tahmini tahminim o yöndeFoto atabilir misin hocam? Ses kalitesini de test edip kıyaslar mısın bir kulaklıkla. Arkadaş hediye aldım daha gitmedi onunki. Kendime aldığımı iptal ettiğim için üzdü baya
Pazarama müşteri hizmetleri bakımından 0 bir yer maalesef. Ben diyorum ki iptal etmeyin satıcıya kargolaması hakkında bilgi verin diyorum onlar tamam efendim iptal işleminizi hızlandırıyoruz diyorlar.Geçmiş olsun hocam yapmadilarmi tekrar temin gelir stok tahmini tahminim o yönde
G435 den gecicem wnsnsn başımı agritir bı sure glb bı deniyicem şimdi çok memnun etmezse 2. 700p yi 200 TL farkla 600p alanlardan biri takas yaparmi ?pedleri gayet sert cloud 3 wireless kullanıyorum normalde kafayı bir tık fazla sıkıyor bana göre ses kalitesi cloud 3 yakın fps oyunlarında henüz denemedim 700 e aldığımı varsayarsak bu fiyata bedava normalde bu paraya fuxi h3 çöpünü bile alamıyorsun öyle düşünün
Pazarama müşteri hizmetleri bakımından 0 bir yer maalesef. Ben diyorum ki iptal etmeyin satıcıya kargolaması hakkında bilgi verin diyorum onlar tamam efendim iptal işleminizi hızlandırıyoruz diyorlar.![]()
Geçilirblackshark v2xden geçilir mi buna 2k civarı kulaklık önerir misiniz?
Niye 600p daha mı iyi hocamG435 den gecicem wnsnsn başımı agritir bı sure glb bı deniyicem şimdi çok memnun etmezse 2. 700p yi 200 TL farkla 600p alanlardan biri takas yaparmi?
nasıl iletişime geçiyorsunuz hocam wp no felan varsa atarmısınız kulaklıgımı halen kargoya vermedilerGeçilir