Neler Yeni

9'dan 3'e kuran kursu mu olur?

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Sadece Ramazan'da okumak çok kötü.
Dini eğitim almak için ise Kur'an kursu değil de Medreseden mi bahsediyorsunuz ?
Eğer öyleyse Medrese eğitimini kesinlikle öneririm. 1 hafta deneseniz oranın havasını alsanız çok hayırlı olur.

Olmazsa tabi devam etmezsiniz zorla güzellik olmaz.
AÇİLİN YOLDAAANN DUYAR GELİYOOOO AGGHHH :D

TİTAN.

80+ Platinum
Merhaba bu sene LGS ye girdim ve yoğun bir şekilde ders çalıştım. Bu yaz biraz dinlenmek istiyorum. Dinlenmekten kastım sabahtan akşama bilgisayar oynamak evde yatmak değil.
Dışarı falan çıkmak bir işe falan girmek istiyorum. Ama annem kuran kursuna göndermek istiyor hemde saat 9dan 15e kadar. Zaten okul 9 dan 15e kadar. Camii ye giderim kursa diyorum kabul etmiyor. Anneme ne desem anlamıyor camii de 9-12 arası ona razıyım ama 9-15 gerçekten çok fazla sizce annemi nasıl ikna edebilirim?
Gitmek istemiyorsan gitmek istemiyorum de eğer anlamassa beni bu kadar zorlamanın daha kötü yönleri olacağından bahset

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,401
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Merhaba bu sene LGS ye girdim ve yoğun bir şekilde ders çalıştım. Bu yaz biraz dinlenmek istiyorum. Dinlenmekten kastım sabahtan akşama bilgisayar oynamak evde yatmak değil.
Dışarı falan çıkmak bir işe falan girmek istiyorum. Ama annem kuran kursuna göndermek istiyor hemde saat 9dan 15e kadar. Zaten okul 9 dan 15e kadar. Camii ye giderim kursa diyorum kabul etmiyor. Anneme ne desem anlamıyor camii de 9-12 arası ona razıyım ama 9-15 gerçekten çok fazla sizce annemi nasıl ikna edebilirim?
Olur bizimki sabah 6.30dan akşam 17.00'a kadardı

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Kur'an'ı sadece okuma yönünde eğitim vereceklerse, anlamına ve anlattığına değinmeyecekler ise gitme.
Anlamını kavrayamadıktan,uygulama fırsatın olmadıktan sonra okumak,okumak için okumak o kadar faydalı olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
Yılmaz Yaşar
Kuran okumayı öğrenmek istiyorsan cami ye gidebilirsin ama yok ben tamamen ilim öğreneceğim dersen ya medrese veya imam hatip :)

Spektraa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Muhammed Emin Ocak
Zorla gideceğin için dinden soğursun. Bunu söyledin mi?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,470
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Iyyy hemen hakarete başvuran sözde dinci. Uza.
Abi ben onla çok iletişim kurmaya çalıştım da hıg hıg diye ses çıkarıyor ne dediği anlaşılmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korkaklıkla alakası yok boş yapma.
Süslüman seni
Hiç mi ailen arkadaşın onurun yok çocuk?
Şu edepsizce garip sesler çıkardığın adamlar Reelde karşına çıksa altına yaparsın. Kendi önemsiz ve geri kalmış fikirlerini millete zorla empoze etmeye çalışma, herkesin midesini bulandırıyorsun, gerçek hayatta böyle birinin yüzüne bakmazlar, sen yine iyi yaşamışsın bu yaşa kadar 😉

Son düzenleme:

evilmory

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Mert
İlgilendiği Kategoriler
Pc Bileşenleri
kaç yıl gittim sadece okumayı biliyorum.Arapça öğrenmiceksen bence gitme.Kuran okumayı dua ezberlemeyi evde yapablirsin ailenden bilenler sana yardımcı olurlarr

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Ailem beni zamanında 2 farklı suleymanci yurduna bıraktı, benim isteğim olmadığı halde. Ben 2010 civarında gittim, o zamanlar dayak falan normaldi yani birşeyi yapmayınca gerek hoca gerek abiler vururlardi hemen. Bende anneme babama anlatırdım inanmazlardi bizi kandırıyor yurttan çıkmak için yalan atıyor derlerdi. İki yurtta da 1 Ay falan kaldım.
En son ailemi karşıma aldım yurttan kaçtım o zaman dolmuşlar 1 tldi binip eve gelmiştim 🤣🤣
Bütün herşeyi zirlayarak anlattım o günden beri evde yurt muhabbeti dönmedi ve cami de ki Kur'an kursunda o 3 saatlik vakitte öğrendim herşeyi aşırı eğlenceliydi kesinlikle cami harici bir yere gitme.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Gitme bu kadar basit. Kimsenin dinine zorlama yapılamaz. Kur'an bilmek de zorunda değilsin. Senin hayatın, senin zamanın seni ilgilendirir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,016
Üyeler
168,723
Son üye
birkancuhadar47
Top Bottom