Neler Yeni

9k Bütçe Hazır Sistem

asobyo0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Asım Rezzak Akıllı
Bütçe
8500
max 9.5 olcak şekilde sistem lazim, cs valo apex fortnite pubg tarzı oyunları açsa yeter şöyle bir sistek buldum

iyi mi fiyatına göre daha iyisi gelir mi saygilar..

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,789
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
max 9.5 olcak şekilde sistem lazim, cs valo apex fortnite PUBG tarzı oyunları açsa yeter şöyle bir sistek buldum

Aman diyim. İtopyanın yarın indirimleri var belki kasa çıkar ek olarak PC hocası sistemi var güzel fiyattan gelirse benzer sistemi 6500 7 arası alırsın

var1ant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Deniz Verim
max 9.5 olcak şekilde sistem lazim, cs valo apex fortnite PUBG tarzı oyunları açsa yeter şöyle bir sistek buldum

Hocam bunu almayın sakın.

asobyo0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Asım Rezzak Akıllı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şahsen çok sabrım yok ya,
Aman diyim. İtopyanın yarın indirimleri var belki kasa çıkar ek olarak PC hocası sistemi var güzel fiyattan gelirse benzer sistemi 6500 7 arası alırsın
istediğim zaman alabileceğim sistem önerme fırsatınız var mı?

sucukreizimiz

80+ Bronze

bu kasayı alcağıma camdan atlarım en azından param gitmemiş olur fiyat performans sistemleri bekleyin

asobyo0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Asım Rezzak Akıllı

bu iyi midir? ?
he bide 8-9 k fiyata apu toplamak mantıklı olur mu yada 6-7k ya apu toplasam valo cs filan rahat oynar mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide hocam sizlere zahmet sunada bakar mısınız

psu kötü fp fp750 yapicam

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Recep Ramazan Argum
Hocam bunu almayın sakın.
hocam acil alacaksan bende var 0 kasa 8000 e vereyim İstanbul başakşehirdeyim hem bende ki gtx 1650 şuan gayet iyi 7650 e aldım bir arkadaş indirime denk getirmiş kârını koyup bana sattı bende aynısını yapabilirim

qa4adwl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
qawl dqwl

Sisteme baktığımız zaman içindeki ekran kartına göre fazla fiyat. Benim fikrim indirimleri takip etmeniz olacaktır, eminim daha iyilerini bulursunuz.

asobyo0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Asım Rezzak Akıllı
hocam acil alacaksan bende var 0 kasa 8000 e vereyim İstanbul başakşehirdeyim hem bende ki gtx 1650 şuan gayet iyi 7650 e aldım bir arkadaş indirime denk getirmiş kârını koyup bana sattı bende aynısını yapabilirim
acil değil hocam en fazla 3 ay bi sure min 2 hafta diyebilirim elinizden cikartcaksaniz detaylari konuşuruz alacağım zaman satilmamis olursa alabilirim discord varsa ekler misiniz ? asobyo0#0031

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,789
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
hocam şahsen çok sabrım yok ya,

istediğim zaman alabileceğim sistem önerme fırsatınız var mı?
Çok beklemek zorunda değilsiniz. Bu hafta veya diğer hafta güzel bir bilgisayar denk gelebilir.

qa4adwl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
qawl dqwl

bu iyi midir? ?
he bide 8-9 k fiyata apu toplamak mantıklı olur mu yada 6-7k ya apu toplasam valo cs filan rahat oynar mıyım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide hocam sizlere zahmet sunada bakar mısınız

psu kötü fp fp750 yapicam
Yukarıda bıraktığınız GTX 1650, İ3 10100F'e bakılırsa RX5500 sistemli bilgisayar daha iyi duruyor. İnternette FPS testlerini incelemenizi öneririm.

Kürşat Bey

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,724
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Alma babam bunu bekle az acil değilse

Top Bottom