Neler Yeni

9k sadece kasa sistem önerisi

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Bütçe
9000
Arkadaslar öncelikle daha önce hiç bilgisayarım olmadı hep internet cafeler de oynadım bu işten hiç anlamam yardımcı olursanız sevinirim, 2 yıl önce forum hesabımı ilk açtığımda bütçem 2-3k idi o zaman bu fiyata bir şey bulamadım ve sonra forumda aktif olmayı bıraktım çünkü param olmadığı için okuduğum her şey moralimi bozuyor, beni üzüyor, psikolojimi bozuyordu, ondan dolayı pek aktif olmadım, şuan elime 9k para geçti ve hemen donanım arşivi Youtube baktım lakin geç kalmıştım, hesabım 2 senelik olsa da bronz olmadığım için 6kya çıkan sistemi alamadim... Şuan elimde 9k para var, kasa için versem iyi bir şey alabilir miyim bilmiyorum, ama konsol almak istemiyorum, çünkü konsoldaki tüm iyi oyunları 1 ayda bitirip sonra sıkıntıya düşeceğimi biliyorum... Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim

Son düzenleme:

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

CT10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Cemre Taşkın

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
500 çıkıp şunu alabilir misin?
Çok teşekkür ederim, lakin internette kişilere nasıl güvenirim bilmiyorum, çünkü nasıl test edilir bilmiyorum, 0 ürün nasıldır bilmiyorum, tamamen tecrübesiz olduğum için dolandırılmak istemiyorum açıkçası

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Çok teşekkür ederim, lakin internette kişilere nasıl güvenirim bilmiyorum, çünkü nasıl test edilir bilmiyorum, 0 ürün nasıldır bilmiyorum, tamamen tecrübesiz olduğum için dolandırılmak istemiyorum açıkçası
Kutusu hiç açılmamış olur büyük ihtimalle. Yapacağınız birkaç test var. Prime 95 ve Furmark yapın bir süre. Birde OCCT yeterli. birazcık oyun oynayın oynayabiliyorsanız. sorun yoksa kullanırsınız. Ama sorun çıkacağını sanmam çünkü kutusu bile açılmamış olacak.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
Kutusu hiç açılmamış olur büyük ihtimalle. Yapacağınız birkaç test var. Prime 95 ve Furmark yapın bir süre. Birde OCCT yeterli. birazcık oyun oynayın oynayabiliyorsanız. sorun yoksa kullanırsınız. Ama sorun çıkacağını sanmam çünkü kutusu bile açılmamış olacak.
Çok teşekkür ederim o halde elden tüm kutular açılmamış bir şekilde olduğunu görürsem peşin olarak satın almayı düşünüyorum, rica etsem uygun f/p monitör, koltuk ve masa önerir misiniz, 180 cm 100 kiloyum şuan, bana zaman ayırdığınız için ne kadar teşekkür etsem az btw
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör 21-24 inch 1080P 144hz olursa çok iyi olur ama bu sistem 144fps+ destekler mi bilmiyorum :D

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Çok teşekkür ederim o halde elden tüm kutular açılmamış bir şekilde olduğunu görürsem peşin olarak satın almayı düşünüyorum, rica etsem uygun f/p monitör, koltuk ve masa önerir misiniz, 180 cm 100 kiloyum şuan, bana zaman ayırdığınız için ne kadar teşekkür etsem az btw
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör 21-24 inch 1080P 144hz olursa çok iyi olur ama bu sistem 144fps+ destekler mi bilmiyorum :D
240 bile oynatır bu PC rekabetçi oyunlarda. CSGO'da felan 360'a kadar yolu var.

Lestiveryn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
yusuf büyükbayrak
240 bile oynatır bu PC rekabetçi oyunlarda. CSGO'da fe da 360'a kadar yolu var.
Çok teşekkür ederim, f/p koltuk ve masa da önerirseniz tüm seti dizmiş oluruz inşallah :D

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Çok teşekkür ederim, f/p koltuk ve masa önerirseniz tüm seti dizmiş oluruz inşallah :D
Hocam imzamı okumanızı öneririm XD.
1652903940947.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,577
Üyeler
167,162
Son üye
pirocann
Top Bottom