MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 12,019
- İsim
- Murat Orhan
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok teşekkür ederimmBravo vallahi ! ellerine sağlık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onları ss olarak koymamın nedeni samsung a70 ile çektiğim için tüm fotolar 3 mbden büyük oluyor o yüzden ss alıp koyuyorum kalitesi düşüyor diyeeEllerine sağlık.
SS leri kırpıp koyman fotoğrafların yer konusunda daha az yer kaplamasını sağlar :3
Layıkıyla kabul ediyorumSeni son enflasyon bükücü ilan ediyorum.
Ram 2666 Mhz ve 4x2 ramler 350 400 tl bandında satılmakta ayrıca ileride 8 gb daha ilave edebilirim kafası ile bu şekilde aldım.. yanına 4 gb 2666da alsam aynı etkiyi yapacak sonuçta )RAM'i 1×8 2400MHz almak yerine 4×2 2400MHz alabilirdiniz. Böylelikle %30'lara varan performans artışı olabilirdi.
Teşekkür ederimmm..Helal olsun hoca
Abdullah abimiz düşünürse neden olmasın@Abdullah Hacıgül Sistem kurarken bu arkadaşdan fikir alırsanız daha da gelişmiş işler ortaya koyabilirsiniz
Zevk alarak oynuyorum valla tadından yenmiyorTadından yenmez.
Tabii ki, Ülkenin durumu iyi olsa keşke ama bu şekilde de 1 ay çalışıp bu şekilde bir sistem almak mümkün. Tüm parçalar sıfır alındığında bile 1500ü geçmiyor sistem, Ayrıca işlemci alternatifi de var. 3000g Olmaz ise 200GE'de kullanılabilirEline Koluna sağlık hocam Demek ki Maddi durum yetersizliğinde böyle durumlarda ders için anneye yemek tarifleri için babaya sabah aksam haber okumalık Veya TV altına film izle melik makineler 1k-1.5k toplayabiliriz.
Son düzenleme: