ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
www.itopya.com
10k ya King 11 vardı(2060 i3 10105f) o tarz bir şey gelirse olabilirITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
alınmaz.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Acilse alınır benceITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
O kadar da kötülemeyin haksiz yere 1700 tl lerde satilan bi islemci icin gayet iyi performansi var ayrica b450 anakartlar ucuz i3 10105f i tokatliyor bu islemciMutlaka izlemeni tavsiye ederim. Ryzen 4000 serisinden uzak durmalısın, sonradan üzülmek istemiyorsan.
AlmaITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
Haksız yere kısmına katılmıyorum, amd işlemcileri çok iyi gelistirirken 4000 serisinde geriye gitmiş 3000 serisi daha iyi. Kıyaslama olarak da 10105f kullanmanız sizin bakış açınız ve daha avantajlı işlemcilerle bir hazır sistem bakmasında yarar var. Burada amaç ürün kötülemek veya eleştirmek değil, birbirimizle tartışmak hiç olmamalı. Konu sahibinin faydasına olabilecek bir uyarı yaptım sadece, doğruluğunu kendi araştırır.O kadar da kötülemeyin haksiz yere 1700 TL lerde satilan bi islemci icin gayet iyi performansi var ayrica b450 anakartlar ucuz i3 10105f i tokatliyor bu islemci
Biliyorum alsam da işlemci değiştirecektim zatenMutlaka izlemeni tavsiye ederim. Ryzen 4000 serisinden uzak durmalısın, sonradan üzülmek istemiyorsan.
YouTube kanalına atacağı videoyu bekle yine güzel bir fırsat çıktığında aynı fiyata çok daha iyisini almış olursunITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası