7800xt alıp geçeyim mı hocam FPS oyunu oynuyorum fulll vali CS Battlefield vb rdr2 GTA v falanŞu an senin attığın sistemden daha iyi olarak değerlendirebileceğimiz max30k olan sistem var mıdır? Biraz araştırmak lazım...
7800xt alıp geçeyim mı hocam FPS oyunu oynuyorum fulll vali CS Battlefield vb rdr2 GTA v falanŞu an senin attığın sistemden daha iyi olarak değerlendirebileceğimiz max30k olan sistem var mıdır? Biraz araştırmak lazım...
Tabi, eğer bütçe uygunsa alınabilir...7800xt alıp geçeyim mı hocam FPS oyunu oynuyorum fulll vali CS Battlefield vb rdr2 GTA v falan
Mümkünse daha düşük bulmak isterdim de yok piyasadaTabi, eğer bütçe uygunsa alınabilir...
Sen bilirsin de; DA Sistemi veya PCH Sistem beklemeni tavsiye ederim...Mümkünse daha düşük bulmak isterdim de yok piyasada
Veya Vatan Sistem...Sen bilirsin de; DA Sistemi veya PCH Sistem beklemeni tavsiye ederim...
Çektim bile kısmet hocamSen bilirsin de; DA Sistemi veya PCH Sistem beklemeni tavsiye ederim...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Veya Vatan Sistem...
Hayırlısı olsun inşallah...Çektim bile kısmet hocam
Hocam iptal ettimm beklemedeyim içime kurt düştüHayırlısı olsun inşallah...
Ne diyeyim, herşeyin hayırlısı...Hocam iptal ettimm beklemedeyim içime kurt düştü