Neler Yeni

9mm kurusıkı tabanca önerisi

ConquerorXIV

80+ Gold

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Satışa kapalıdır yazıyo

Kara*

80+ Silver
Hocamın önerdiği glock iyi aslında ilk sıralara giriyor zaten zorakiler falan sağlam olur yani. Blow f92'ler genelde kendini dağıtma sorunuyla ünlü zaten. Onun dışında bir de aksa modeller var 14'lü 1911 tarzı modelleri falan var hoşunuza giderse bakabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Serdar akın
Incelemelerine bakarsınız çok memnunlar gerek kalite gerek specification olarak
Hocam dün av bayiine gittim kurusıkı satışı ruhsatlı oldu dediler. Karakola gittim bi ton evrak istediler. Bende silahlı güvenlik sertifikası var bu işe yarmı acaba sonradan aklıma geldi. Yoksa uğraşılaxak iş değil. Evraklar için bir gününü tamamen ayırmak gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Hocam dün av bayiine gittim kurusıkı satışı ruhsatlı oldu dediler. Karakola gittim bi ton evrak istediler. Bende silahlı güvenlik sertifikası var bu işe yarmı acaba sonradan aklıma geldi. Yoksa uğraşılaxak iş değil. Evraklar için bir gününü tamamen ayırmak gerekiyor.

Polisler sertifikayı görünce izin vermediler mı? Ayrıca av bayii değil de internetten sipariş etmek daha rahat değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satisa kapalıymış aynen, güvenlik sertifikasını gösterip almayı deneyin diğer türlü ruhsat mecburi sanirim

Top Bottom