9mm kurusıkı tabanca önerisi

Satışa kapalıdır yazıyo

Hocamın önerdiği glock iyi aslında ilk sıralara giriyor zaten zorakiler falan sağlam olur yani. Blow f92'ler genelde kendini dağıtma sorunuyla ünlü zaten. Onun dışında bir de aksa modeller var 14'lü 1911 tarzı modelleri falan var hoşunuza giderse bakabilirsiniz.

Incelemelerine bakarsınız çok memnunlar gerek kalite gerek specification olarak
Hocam dün av bayiine gittim kurusıkı satışı ruhsatlı oldu dediler. Karakola gittim bi ton evrak istediler. Bende silahlı güvenlik sertifikası var bu işe yarmı acaba sonradan aklıma geldi. Yoksa uğraşılaxak iş değil. Evraklar için bir gününü tamamen ayırmak gerekiyor.

Hocam dün av bayiine gittim kurusıkı satışı ruhsatlı oldu dediler. Karakola gittim bi ton evrak istediler. Bende silahlı güvenlik sertifikası var bu işe yarmı acaba sonradan aklıma geldi. Yoksa uğraşılaxak iş değil. Evraklar için bir gününü tamamen ayırmak gerekiyor.

Polisler sertifikayı görünce izin vermediler mı? Ayrıca av bayii değil de internetten sipariş etmek daha rahat değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satisa kapalıymış aynen, güvenlik sertifikasını gösterip almayı deneyin diğer türlü ruhsat mecburi sanirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,012
Üyeler
187,137
Son üye
zwezda01
Geri