MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,237
Incelemelerine bakarsınız çok memnunlar gerek kalite gerek specification olarakGlock daha hoş duruyor hocam. Sanırım tercihim glock olcak.
Incelemelerine bakarsınız çok memnunlar gerek kalite gerek specification olarakGlock daha hoş duruyor hocam. Sanırım tercihim glock olcak.
Hocam önceden özkursan kullanıyordum. Üretimi durmuş. Siz hangi mermiyi önerirsiniz?ses mühimmat kalitesine bağlı
Hocam önceden özkursan kullanıyordum. Üretimi durmuş. Siz hangi mermiyi önerirsiniz?
İnternet satışına kapalı hocam. Av bayiinden almak gerekiyprSatışa kapalıdır yazıyo
Hocam dün av bayiine gittim kurusıkı satışı ruhsatlı oldu dediler. Karakola gittim bi ton evrak istediler. Bende silahlı güvenlik sertifikası var bu işe yarmı acaba sonradan aklıma geldi. Yoksa uğraşılaxak iş değil. Evraklar için bir gününü tamamen ayırmak gerekiyor.Incelemelerine bakarsınız çok memnunlar gerek kalite gerek specification olarak
Hocam dün av bayiine gittim kurusıkı satışı ruhsatlı oldu dediler. Karakola gittim bi ton evrak istediler. Bende silahlı güvenlik sertifikası var bu işe yarmı acaba sonradan aklıma geldi. Yoksa uğraşılaxak iş değil. Evraklar için bir gününü tamamen ayırmak gerekiyor.