Neler Yeni

$ DOLAR 23.68 ₺ - € EURO 25.38 ₺ - ALTIN 1.486 ₺

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Sadık Kazan
Valla hiç üzülmüyorum insanlar hakettiğini yaşar hakettikleri şekilde yönetilir ben seçim akşamı bunlar olacağını biliyordum ama bir takım akıllılar sokaklarda konvoy yapıyordu çıkıp bir kaç tur daha konvoy yapsınlar bu ülkede artık milyonda bir umut yok bu saatten sonra peygamber inse Atatürk Fatih Sultan Mehmet dirilse düzelmez

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,351
İsim
Bilal Tepe
Valla hiç üzülmüyorum insanlar hakettiğini yaşar hakettikleri şekilde yönetilir ben seçim akşamı bunlar olacağını biliyordum ama bir takım akıllılar sokaklarda konvoy yapıyordu çıkıp bir kaç tur daha konvoy yapsınlar bu ülkede artık milyonda bir umut yok bu saatten sonra peygamber inse Atatürk Fatih Sultan Mehmet dirilse düzelmez
Bişi olmaz Türkiye cennet vatanın değerini bilmion Almanya bizi kıskanıo

Phanzox

80+ Silver
Oh olsun diyenlere tek bir şey söylicem. Siz dolarla mı maaş alıyorsunuzda enfilasyondan etkilenmiyorsunuz? Benim burs 2-3 saatte enfilasyona karşı eridi **. Bir dahaki zamda taaaa ne zaman yapılacaktır kim bilir.

SadeceSeyf

80+ Gold
Müstehak. Ağız dolusu sövesim var ama 20 yıldır anlamayana sövsem ne fayda.
Ben sovdum 3 ay ban yedim 1 puan daha ceza yersem 1 üç ay daha gider. İstersen soveyim ndnsndnnd senin yerine sbnsnsns

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,723
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Sabah itopyada dart-1 16k idi şimdi baktım 17500 olmuş

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Oh olsun diyenlere tek bir şey söylicem. Siz dolarla mı maaş alıyorsunuzda enfilasyondan etkilenmiyorsunuz? Benim burs 2-3 saatte enfilasyona karşı eridi **. Bir dahaki zamda taaaa ne zaman yapılacaktır kim bilir.
Türkiye'de rahat yaşamak için dolar veya kur üzerinden para kazanmak gerekiyor

Top Bottom