BixiBlake
80+ Silver
Dahası
Sabırsızlıkla bekliyorum halay çekecek 3 IQ insanlarıŞahlanıyoruz 23.15 den 22.94 E
Sabırsızlıkla bekliyorum halay çekecek 3 IQ insanlarıŞahlanıyoruz 23.15 den 22.94 E
Aga 3 IQ halay çekmeye yetmez. Yanlış bilmiyorsam 20 IQ altındaki insanlar nefes alma fonksiyonunu bile yerine getirenedikleri için hayatta kalamıyolar. O senin dediklerin yine bi 70 80 IQ falan vardırSabırsızlıkla bekliyorum halay çekecek 3 IQ insanları
10 dolar alıp 20 lira kar ettikten sonra gelen mutlulukkumbaramdaki 4 dolar bana gülümsedi
Düşüş falan yokForumda ki bir arkadaş çarşamba günü düşüş var diyordu ama neye dayanarak söyledi bilmem ama ben yazın sonuna kadar artış görüyorum ve tahmin ediyorum .
Evet arkadaşlar dünkü yorumumda ve görüşümde haklı olduğum için özür dilerim dün 5 gr altın ekleme yaptım bugün yaklaşık 500 TL civarında kazanç sağladım toplamda kısa aralıkta kazandığım para 5000 TL bugünde bir 5 gram daha ekleme yapacağım evet zirveden alıyorum farkındayım ama dövize mdahale gelir ve 1 2 TL aşşağı inince tüm paramla altın alıp kafamın rahatlıhına bakacağım.