hocam gidin 1 sene mining yapın sonra satınArkadaşıma yurtdışından Alienware laptop hediye geldi. Kendisi bu laptop'u satmak istiyor nasıl satabilir güvenilir bir şekilde çünkü oldukça pahalı bir laptop.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ya hocam ne miningi çöp etmesin mis gibi pcyi.hocam gidin 1 sene mining yapın sonra satın
Satmak istiyorsa şansını denesin bir ay. Fakat baktı olmuyor keyfine baksın bence. Tabi paraya ihtiyacı varsa bilemiyeceğim. Bu arada gerçekten Türkiye de yaşadığım için yeniden moralim bozuldu.Arkadaşıma yurtdışından Alienware laptop hediye geldi. Kendisi bu laptop'u satmak istiyor nasıl satabilir güvenilir bir şekilde çünkü oldukça pahalı bir laptop.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
adam yeğeni oyun oynasın diye pc gönderiyor biz o pc ile araba alabiliyoruz. gerçekten çok üzücü.satıp araba alınırı la bune asgasmg
ARKADAŞININ ADRES NERE KNKS MOUSE HEDİYE ETCEMMMMM <3Arkadaşıma yurtdışından Alienware laptop hediye geldi. Kendisi bu laptop'u satmak istiyor nasıl satabilir güvenilir bir şekilde çünkü oldukça pahalı bir laptop.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
X245k gider mi acaba
bizim akrabalardan 300tl lik kulaklığımı çalıp gidiyor coğrafya kaderdir...Avustralya'dan akrabası hediye etmiş.
Arkadaşın benim kayıp ağabeyim olabilir onunla irtibata geçmek istiyorum numarasını verir misinArkadaşıma yurtdışından Alienware laptop hediye geldi. Kendisi bu laptop'u satmak istiyor nasıl satabilir güvenilir bir şekilde çünkü oldukça pahalı bir laptop.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Evet oralarda da paylaştı.facebook gruplarında görmüştüm demin bunu ? 100k ya konulmuştu