Neler Yeni

Yardım $4000 değerinde Alienware Laptop Hediye Geldi!

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
ne beat yapılır bunla ha d

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Peki konuyu açanın bu çikolata muhabbetine yada şuraya koy buraya koy muhabbetine karşı bir tepkisi var mı? Konuyu açan" bana goygoy yapamayın doğru düzgün çözüm söyleyin." Diye bir sözü yazısı var mı? Adam muhabbetten rahatsız olsa tepkisini koyar ama sizin böyle üst perdeden girişiniz bence hoş değil. Bu tarz söylemler bana aşağılayıcı geliyor.
Doğru düzgün çözüm söylenmesi için, birilerinin uyarmasımı gerekiyor... Adam çikolatayı boşverin yada lütfen yazmayın mı desin ? Ayrıca goygoy konusu açacak olsa konu dışına açmaz mı ? Kendince duyar kasma, kimseye üst perdedem konuştuğum yok. Adam gayet net soru sormuş. Millet 4 sayfa tatava muhabbeti çevirmiş. Çikolata ve yabancı akraba mağdurlarını uyarmak yerine, ciddi cevabın zoruna gitmesi çok manidar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Ali
Doğru düzgün çözüm söylenmesi için, birilerinin uyarmasımı gerekiyor... Adam çikolatayı boşverin yada lütfen yazmayın mı desin ? Ayrıca goygoy konusu açacak olsa konu dışına açmaz mı ? Kendince duyar kasma, kimseye üst perdedem konuştuğum yok. Adam gayet net soru sormuş. Millet 4 sayfa tatava muhabbeti çevirmiş. Çikolata ve yabancı akraba mağdurlarını uyarmak yerine, ciddi cevabın zoruna gitmesi çok manidar.
Hala üst perdeden yazıyorsun bir de okuduğunu anlamıyorsun hatta yorum yapma yeteneğin bile yok öyle artist artist sanki küçük dağları kendin yapmışsın gibi tatava yapıyorsun. Konu sahibi rahatsız olsa kendi uyarır uyarmayacak kadar aciz diyorsun demek ki atlayıp ortalığa külhanbeyligi yapıyorsun.
Sana konu sahibi goygoy konusu açmış demedim ortada goygoy varsa konu sahibi " goygoy yapmayın çözüm önerisi verin doğru düzgün şeyler yazın" der dedim sana mi düşüyor başkasının konusunda ortamı yazıları düzeltmek cevap yazanlara ahkam kesmek...
Ver cevabını yaz fikrini ne bu böyle boş muhabbetler bittiyse falan filan sana muhabbetin boşuna dolusunu soran mi oldu?

Veterance

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Emre Özdemir
Arkadaşıma yurtdışından Alienware laptop hediye geldi. Kendisi bu laptop'u satmak istiyor nasıl satabilir güvenilir bir şekilde çünkü oldukça pahalı bir laptop.
Böyle bir sistemi satmak zor olur çünkü böyle bir sistem alıcak adam ikinciel’e bile bakmaz sıfır alır güvenilir sitelerden.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Dümdüz koyarsan trde alacak nadir insan var açık arttırma en makulu

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,645
İsim
Burak Tokgöz
2 ay sonra daha pahalıya satar ilana koyup beklesin 💀

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
65-70K TL Gider.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
keşke bize verse hocam ahaha, şaka maka da bende satarm, çalarlar falan, satarım, kendime uygun bir şey alırım, napacam lan ben bunu, benden paha :d
Bizde alacak olsak güçlü laptop gerekiyor mesela iş için. Ben olsam satmazdım. Tabii adamın işi yoksa satsın. :D

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
Pek bişey etmez sakince onu bana ver😂

Top Bottom