san_ozsaho
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 79
- İsim
- Şan Özşaho
Hp victus evet performanstan biraz kısıyor ama belirli bütçeler içerisinde gerçekten fiyat performans olduğunu söyleyebilirim benim mimarlık okuyan arkadaşımda hp victus kullanıyor oldukça memnun ama bütçe yükseldikçe performans ve kaliteden kimse ödün vermek istemez o nedenle hp aklınızda bulunsun ama ilk tercihin bence olmamalı, acer evet uzun bir süre aşırı ısınma gibi sorunlarla gündeme gelmiş bir firma ancak yeni nesillerinde laptop kasasını değiştirerek soğutma konusunda problemlerini çözmüş durumda, dell ise maalesef ki alienware gibi bir markaya sahip olmasına rağmen dell adı altında çok iyi laptoplar çıkaramadı şuanda en alınabilir laptop markaları acer yeni kasalar, asus, bütçeye göre hp ve msi markasının belirli modelleriEvet bunu bildiğim için onu defaaatle söylüyorum. Ancak ısrarl tabi çoğu oyuncu olduğu için işte amd daha iyi falan diyorlar. Oyun için üretilmiş bir işlemci intel o anlamda belki daha iyi olabilir. Ama ofis ile 2 ve 3 boyutlu çizim ve tasarım programları için kesinlikle intel çok daha iyi.
Ama işte ne alacağımı bilemiyorum.
Aklım Dellde kaldı. Ancak bir Dell inceleme videosu izledim. Gerçekten bu kadar berbat bir bilgisayar nasıl yapılır anlamış değilim. Yok biostan onu kapat yok bilmem nerden bir şey yap. Hele ki laptop ekran kartını 35 w sabitledi. Çözümü yok. Gerçekten çok ilginç. O yüzden Dellden uzaklaştım.
Acer Predator var ama onda da birçok problem varmış.
Bütçeme göre bir tane lenovo thinkbook buldum. Ama birçok kişi thinbooktan uzak dur diyor. Loq veya gaming serisini tavsiye ediyorlar.
Birçok kişi Hp yi önermiyor yaşanan problemlerden dolayı. Başka birilerine danıştım. Onlar bana Hp yi öneriyor. Hp Victusun 2k ekranlısını buldum.
Kafam gerçekten inanılmaz karıştı. Hakikaten ne yapacağımı bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O modeli bende gördüm ortalama 58-59k bandında olduğundan paylaşmamıştım, bütçeniz varsa alınabilir bir laptop. Büyük ihtimal farkındasınızdır ama oyun bilgisayarları kablo takılı olmadığı sürede çok uzun kullanım süreleri sunumuyorlar ortalama 2 saat gibi bir süre kablosuz çalışabiliyorlar ayrıca kablo takılı değilken maksimum performansını asla alamazsınız o nedenle sürekli kablo yanınızda olmalıEvet bunu bildiğim için onu defaaatle söylüyorum. Ancak ısrarl tabi çoğu oyuncu olduğu için işte amd daha iyi falan diyorlar. Oyun için üretilmiş bir işlemci intel o anlamda belki daha iyi olabilir. Ama ofis ile 2 ve 3 boyutlu çizim ve tasarım programları için kesinlikle intel çok daha iyi.
Ama işte ne alacağımı bilemiyorum.
Aklım Dellde kaldı. Ancak bir Dell inceleme videosu izledim. Gerçekten bu kadar berbat bir bilgisayar nasıl yapılır anlamış değilim. Yok biostan onu kapat yok bilmem nerden bir şey yap. Hele ki laptop ekran kartını 35 w sabitledi. Çözümü yok. Gerçekten çok ilginç. O yüzden Dellden uzaklaştım.
Acer Predator var ama onda da birçok problem varmış.
Bütçeme göre bir tane lenovo thinkbook buldum. Ama birçok kişi thinbooktan uzak dur diyor. Loq veya gaming serisini tavsiye ediyorlar.
Birçok kişi Hp yi önermiyor yaşanan problemlerden dolayı. Başka birilerine danıştım. Onlar bana Hp yi öneriyor. Hp Victusun 2k ekranlısını buldum.
Kafam gerçekten inanılmaz karıştı. Hakikaten ne yapacağımı bilemiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Acer Predator Helios Neo var. İ9 13900HX işlemcili diğer özellikler sizin paylaştığınız ile aynı. 2k ekran ve 165 hz ekran yenilemesi olan bir laptop. Alırsam bunu tercih ederim. Benim için daha mantıklı olur. Hem işlemci hem de işlemci neslinden dolayı.