Neler Yeni

a 101 e gelen stanley termoslarda sıkıntı oluyor mu?

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
ucuza satıyorlar ancak bim ve a101 de satılan stanleyler hakkında olumsuz yorumlara rastladım sıkıntı cıktıgıyla alakalı. Bilginiz var mı marka saglam biliyorum ama kötü ürünleri oralara yolladıklarına dair söylentiler var.

TİTAN.

80+ Platinum
ucuza satıyorlar ancak bim ve a101 de satılan stanleyler hakkında olumsuz yorumlara rastladım sıkıntı cıktıgıyla alakalı. Bilginiz var mı marka saglam biliyorum ama kötü ürünleri oralara yolladıklarına dair söylentiler var.
A101 ve BİM den asla bu tarz ürünler almayı desteklemiyor internet üzerinden almak en mantıklısı yakın fiyata gelir

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Niye böyle bir şey olsun ki markanın kendi ürünleri ve garantileri var. Stanley marka termoslar geldiğinde kuyruk oluyor kapıda.

YiğitAysul

80+ Silver
Bim e geldiği zamanlar almıştım hiçbir sıkıntı yaşamadım zaten kuyruk oluyor geldiğinde fiyatın düşük olması normal zaten bir şubeye 2 tane geliyor

ZgrSmsk0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
özgür şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bim e geldiği zamanlar almıştım hiçbir sıkıntı yaşamadım zaten kuyruk oluyor geldiğinde fiyatın düşük olması normal zaten bir şubeye 2 tane geliyor
İnternet sitesinden 1 lt ligi 329 TL ye aldım 3 tane

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,534
İsim
Oğuz Oğuz
Stanley bu işin en iyisi.

Top Bottom