Neler Yeni

A1 ehliyet ile 250cc sürersem ne olur?

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Fettah Özalp
Taşıt sahibi ve süren aynı miktarda ceza kesiliyor bunu biliyorum, ama ceza miktarını bilmiyorum. Birde ceza iki tarafa da kesildikten sonra a2 ehliyetli birisi gelip almaz ise çekiliyormuş. Çekilince ne oluyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde bir kazaya karışma durumunda yetersiz ehliyete sahip birisi, direkt ehliyetsiz gibi mi görülüyor.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Taşıt sahibi ve süren aynı miktarda ceza kesiliyor bunu biliyorum, ama ceza miktarını bilmiyorum. Birde ceza iki tarafa da kesildikten sonra a2 ehliyetli birisi gelip almaz ise çekiliyormuş. Çekilince ne oluyor?

Birde bir kazaya karışma durumunda yetersiz ehliyete sahip birisi, direkt ehliyetsiz gibi mi görülüyor.
Bu aralar ehliyetsiz yakalananları kimseyi beklemeden bağlıyorlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,169
İsim
Murat Orhan

Ceza yer :D

Motor çekilince + çekici ve otopark ücreti de ödüyorsun ayrıca çekiyice motoru yüklerlerken canına okuyorlar çoğu zaman o da var.

Top Bottom