Yamaha ybr, honda cb125e , rks wildcat , apachi xrs , drift l , honda cb125f , honda cb125aceMerhaba 16 yasima girdiğim gibi ehliyet alıp motor sürmek istiyorum bütçem 35000 önerisi olan az yakan varmi
Sakın cbr alayım deme başlangıç içinYamaha ybr, honda cb125e , rks wildcat , apachi xrs , drift l , honda cb125f , honda cb125ace
drift l güzel gibiYamaha ybr, honda cb125e , rks wildcat , apachi xrs , drift l , honda cb125f , honda cb125ace
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sakın cbr alayım deme başlangıç için
Başlangıç için cbr önermek pes doğrusuCBR 125 gibi motorları öneririm. Yedek parçası ucuz oluyor Yamaha'ya kıyasla.
Gayet de başlanılır dostum, 20 yaşındayım şu yaşıma kadar 10 kişiye motorsiklet sürmeyi öğrettim ve aynı zamanda önerdim.Başlangıç için cbr önermek pes doğrusu
cbr zaten başlangıç motoru onun haricinde kim ne yapsın cbr125'i?Başlangıç için cbr önermek pes doğrusu
Peki ya ufacık bir kaza anında cbr motorun parça pahalılığı ile hayattan bezmen?Gayet de başlanılır dostum, 20 yaşındayım şu yaşıma kadar 10 kişiye motorsiklet sürmeyi öğrettim ve aynı zamanda önerdim.
Bazıları 50CC scooterlar ile başlıyorlar ama 125CC Racing alınca millet ölmüyor merak etmeyin. Zaten canı yok motorun basmıyor bile. Ancak Scooter ile Racing/Naked'in karakteristikleri çok farklı.
Bu nedenle Scooter önermiyorum çok fazla.
Parça pahalılığından dolayı mı alınmamalı?Peki ya ufacık bir kaza anında cbr motorun parça pahalılığı ile hayattan bezmen?
CBR, çin motorlarından sonra parçası en ucuz motor hocam. Ayrıca motoru parça pahalılığından dolayı almayacaksak Yamaha R25, MT25, KTM Duke, RC gibi motorları kimse almazdı. Birazcık mantıklı olalım lütfen. Motor konusunda deneyim sahibi olarak birisi yazıyorum, bir markaya bağlılığım yok. Bildiklerimi aktarıyorum.Peki ya ufacık bir kaza anında cbr motorun parça pahalılığı ile hayattan bezmen?