Yardım A1 ehliyet parkuru hakkında

yakar41

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
626
merahbalar 2 ay once ehlıyete başvurdum 90 puan alıp dıreksıyona çağırdılar gıttım dıreksıyona motoru suruyorum vs ama parkur da kafam karısık 1.tur : dubalar arası slalom ve sekız çızme , duz beyaz cızgıde gıtme 2.tur : hıçbır yere sapmadan beyaz cızgı uzerınde fren yapma duraklama yapmak ( kafamın karıstıgı nokta da tam olarak bu 2.tur da beyaz cızgı uzerınde mı gıtmek gerekıyor ? ) 3.tur : engelden kaçış ( beyaz cızgı uzerınde mı gıtmek gerekıyor ? ) 4.tur : panık fren ( beyaz cızgı uzerınde mı gıtmek gerekıyor ? ) vıdeolar :
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Mırnav neden şaşırdınız ?

Son düzenleme:
merahbalar 2 ay once ehlıyete başvurdum 90 puan alıp dıreksıyona çağırdılar gıttım dıreksıyona motoru suruyorum vs ama parkur da kafam karısık 1.tur : dubalar arası slalom ve sekız çızme , duz beyaz cızgıde gıtme 2.tur : hıçbır yere sapmadan beyaz cızgı uzerınde fren yapma duraklama yapmak ( kafamın karıstıgı nokta da tam olarak bu 2.tur da beyaz cızgı uzerınde mı gıtmek gerekıyor ? ) 3.tur : engelden kaçış ( beyaz cızgı uzerınde mı gıtmek gerekıyor ? ) 4.tur : panık fren ( beyaz cızgı uzerınde mı gıtmek gerekıyor ? ) vıdeolar :

@Mırnav neden şaşırdınız ?
Umarım benim gibi bir aksaklık yasamazsınız.
Ek-4 ünü Okuyun, Kırmızı Olanlara dikkat edin.

Umarım benim gibi bir aksaklık yasamazsınız.
Ek-4 ünü Okuyun, Kırmızı Olanlara dikkat edin.
ben hala soruma cevap bulamadım :(

ama parkur da kafam karısık 1.tur : dubalar arası slalom ve sekız çızme , duz beyaz cızgıde gıtme 2.tur : hıçbır yere sapmadan beyaz cızgı uzerınde fren yapma duraklama yapmak ( kafamın karıstıgı nokta da tam olarak bu 2.tur da beyaz cızgı uzerınde mı gıtmek gerekıyor ? ) 3.tur : engelden kaçış ( beyaz cızgı uzerınde mı gıtmek gerekıyor ? ) 4.tur : panık fren ( beyaz cızgı uzerınde mı gıtmek gerekıyor ?
bu kısmı anlatır mısınız

ben hala soruma cevap bulamadım :(

bu kısmı anlatır mısınız
Hocam beyaz cizgi Konusunda sanırsam Beyaz cizgi İCİNDE Olması lazım.Bakayım Videoya ben de, Anladığım kadarıyla size de anlatırım

Hocam beyaz cizgi Konusunda sanırsam Beyaz cizgi İCİNDE Olması lazım.Bakayım Videoya ben de, Anladığım kadarıyla size de anlatırım
Sınava girdim parkuru tamamladım fakat trafikte araç önüme atladı inek 🐄 çıktı vs derken ani fren yaptım motor kaydı

Sınava girdim parkuru tamamladım fakat trafikte araç önüme atladı inek 🐄 çıktı vs derken ani fren yaptım motor kaydı
Yaa hocam :( Neyse bende arabada 2. Tur girecem bende parkta yanmıstım.
Ek-4 e Dikkat edin dediğim gibi malesef elemeleri bu listeye göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,274
Üyeler
188,912
Son üye
sorusordumbirkere
Geri