A1 ehliyeti almam mantıklı mı

Reaksiyon skoru
26
17 yaşındayım ve 18 olmama 6 ay var. Ocakta 18 im. Çalışıyorum ve para biriktirdim. Biyometrik fotoğtaf falanda çıkardım 150 liraya. Şuan ehliyet almam mantıklı mı sizce?
Ve a2 ye geçerken ne kadar indirim olur?
Abimin motoruda var 125cc onu sürebilirim.

bence mantıklı değil diğer ehliyet için tekrar uğraşacaksın he zamlanır zamlanmaz bilemeyiz ama bana mantıklı gelmedi çok kısa süre kalmış.

ben zamanında 2 k tl gbı bı fıyata almak ıcın yazılmıstım tanıdık oldugundan erteledıkce erteledı ve bende fıyat artışlarından dolayı almamaya karar vermıstım a 2 yi de almadım hevesımı kırmıştı bi süre bu olay ama fiyatlar artmaz gıbı bu sene daha bekleyebılırsen bekle

6 ay varsa niye A1 alasın şunun şurasında azcık daha bekle A2 al almışken

indirim olmaz bekle 6 ay ne ki zamlansa yine aynıya gelıyor a2 için tekrar para verceksin

17 yaşındayım ve 18 olmama 6 ay var. Ocakta 18 im. Çalışıyorum ve para biriktirdim. Biyometrik fotoğtaf falanda çıkardım 150 liraya. Şuan ehliyet almam mantıklı mı sizce?
Ve a2 ye geçerken ne kadar indirim olur?
Abimin motoruda var 125cc onu sürebilirim.
İndirim olmaz mantıken daha pahalıya gelir. Bekle 6 ay. A1 gereksiz bir ehliyet

zaten sınavdı şuydu buydu alman 2 3 ayı bulucak gerek yok bence

hocam işte fiyatlar gene fırlarsa en azından bişi almış olayım dıye dusunmus de olabılır
Saçma düşünür A1 çok kısıtlı çünkü 125 e kadar, ki zaten onu alacağına araba ehliyeti alır yakında yeni yasayla B sınıfı ehliyetler 125 e kadar motosikletleri kullanabilecek.

A2'ye geçiş diye bir şey yok. A1 A1'dir, A2 A2'dir. Yani güncel ehliyet fiyatı neyse onu ödersin A1'in var diye sana A2 verirken indirim yapmazlar. A1 boşa para israfı şu an için. İki ehliyet parası ödemekten kurtulursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,916
Üyeler
190,659
Son üye
zinkkkk1
Geri