Neler Yeni

A1 ehliyetle ilk motor olarak ne alınır?

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ali
109 kesici, sayısız kronik sıkıntı zincir sesleri say say bitmez 20k daha fazla verip ns125 varken adı geçmez
109 kesici ona katılıyorum.Şu güne kadar tam 1 yıl oldu akü harici bi kronik sıkıntı yaşamadım.Onu da yiğit akü aldım şuan takır takır çalışıyor.Başka ne bir ses ne bir çalışmayan aksamı oldu ha evet olanlarda var ona bişey demiyorum ama çoğu motorun sıkıntısı oluyor yamahadır-hondadır onlarda bile yatak sarmalar vs olurken bununda tuzu biberi oluyor artık ha tabi bazen birden çok kroniğide üst üste çıkabiliyor bişey demiyorum ama gözlemlerim açıklamalarım böyle teşekkürler.Saygı duyarım :)

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Arkadaşlar kafamda bir sürü model var
bajaj ns 125
Benelli 125s / bn125
Arora mt125
newlight 125
Ve yuki taro gp2
Hızı vs önemli değil A1 ehliyete uygun olsun 0 olsun 1 yıl idare etsin yeterli. Sizce hangisi?
Kanka tvs rider i de ekle

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bütçen yetiyorsa NS125, yetmiyorsa Drift L. 109 kesici diyenlere aldanma boş yapıyorlar onlar otobüs beklemeye devam edebilirler.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,056
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kanuni Mati alıp kuryelik yap. (!)

NS125 en iyi seçenektir.

NightWish2434

80+ Silver
Yuki Parça sıkıntılı + çin malı sen bilirsin tabii
Abimde de çin malı var motorun hiçbir kronigi yok cfmoto kullanıyor. O da yeni marka aslında yedek parçaları Çin'den getirtiyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçen yetiyorsa NS125, yetmiyorsa Drift L. 109 kesici diyenlere aldanma boş yapıyorlar onlar otobüs beklemeye devam edebilirler.
Hocam hızı önemli değil konuda yazdım. Driftl keko motoru gibi duruyo sadece duruş olarakta değil özellikleri olsun ( https://sbkmotor.com/yapilankiyaslamalar-mondial-125-drift-l-vs-yuki-gp-2-taro-125-kiyaslamasi-8375 ) bütçe 120000 kadar açık

Kanuni Mati alıp kuryelik yap. (!)

NS125 en iyi seçenektir.
O da drift l ile aşağı yukarı aynı özelliklerde

Kanka tvs rider i de ekle
O fiyata o motor 1 aya kronikler başlar gibi duruyor bilemedim

Son düzenleme:

Tümer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
Tümer Atlı
Abimde de çin malı var motorun hiçbir kronigi yok cfmoto kullanıyor. O da yeni marka aslında yedek parçaları Çin'den getirtiyo

Hocam hızı önemli değil konuda yazdım. Driftl keko motoru gibi duruyo sadece duruş olarakta değil özellikleri olsun ( https://sbkmotor.com/yapilankiyaslamalar-mondial-125-drift-l-vs-yuki-gp-2-taro-125-kiyaslamasi-8375 ) bütçe 120000 kadar açık

Kanka ben 2 3 motorcuya sordum çoğu kişi tvs daha iyi diyordu dirift l den. dirift l nin zaten kronik sorunları bariz var fakat tvs nin kronik sorunlarını göremedim hiç

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,056
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kanka ben 2 3 motorcuya sordum çoğu kişi tvs daha iyi diyordu dirift l den. dirift l nin zaten kronik sorunları bariz var fakat tvs nin kronik sorunlarını göremedim hiç

Henüz piyasada yeni bir marka. İlerleyen zamanlarda belli olur her şey.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Bajaj pulsar üzmez bende almayı düşünüyorum.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Her motorda illa sıkıntılar oluyor maalesef detaylı araştırıp videolar izleyip ona göre alman daha iyi olur. Cfmoto iyi gibi zaten.

-CrawL

80+ Gold
1yıl idare etsin dediğine göre sanırım a2 alıp model yükselteceksin. Drift L alabilirsin fiyatı ucuzdur parçası ucuz ustası bol parçasını her yerde bulabilirsin. hız önemli değil yazmışsın işini görür.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Driftl spor bir model keko motoru değil. Senin keko dediklerin Cg motorlar oluyor. Her motorda kronik sorunlar vardır. Kronik olmayan bir motor yok. Japon da alsan illa ki sorunları olacak.

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Honda CB125F 2024 model bu ay lansmanı var bayilere git lansman günü hem test sürüşü yap siparişini ver uygun fiyata al uzun süre kullan tabi hoşuna giderse bakımlarını yaptır yıllarca kullan

1M2Wx1fpid1704207121029.jpeg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,033,844
Üyeler
163,889
Son üye
kulaksiz
Top Bottom