Neler Yeni

A101 çalışanlarının ismi gözüküyor mu

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Şimdi çıktım marketten kasada erkek vardı kız dışarıdaydı ilkte sonra içeri girdi ssdece sakız için 7 kişinin 20dk sırasını bekledim tek kasa yapmışlardı yine fırsat olmadı içime gömdüm

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,093
İsim
Mehmet
Şimdi çıktım marketten kasada erkek vardı kız dışarıdaydı ilkte sonra içeri girdi ssdece sakız için 7 kişinin 20dk sırasını bekledim tek kasa yapmışlardı yine fırsat olmadı içime gömdüm
Olsun tekrar dene

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Emre
2 güne zaten taşınıyorsun ve fırsat olmadı diyorsun. Taşındıktan sonra umarım içinde kalmaz ,fırsat yaratabilirken olmadı diyorsun

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
gençler a101de 3 sefer aynı kız vardı hepsinde çok güzel gülümsüyordu bana bakıyordu kolay gelsin dediğimde çok tatlı ve gözleri parlak şekilde teşekkürler hoşgeldiniz diye cevap veriyor ama bayağı gülümsüyor ama benim içimde biraz y*vşaklık olmadığı için ne yürüyebiliyorum ne ad sorabiliyorum. Nasıl konuşabilirim? İnternet üzerinden takip edersem konuşma başlatabilirim. Fiş üzerinden ad ve soyad baş harflerini aldım kız olduğu için gratis sayfasının beğenilen postlarını beğenen kişilere baktım yok. A101'e de aynı şekilde baktım bulamadım. Şehir haberlerini paylaşan ve şehrimizin 1/4'ü takip ettiği için oraya da baktım ama maalesef sonuç bulamadım. Nasıl bulabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

normalde hiç uğraşmam ama kız çok masum duruyor
ne bu kasıyer sevdası usta

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Ege Y.
hocam hangi ildeydi acaba

biriiste

80+
gençler a101de 3 sefer aynı kız vardı hepsinde çok güzel gülümsüyordu bana bakıyordu kolay gelsin dediğimde çok tatlı ve gözleri parlak şekilde teşekkürler hoşgeldiniz diye cevap veriyor ama bayağı gülümsüyor ama benim içimde biraz y*vşaklık olmadığı için ne yürüyebiliyorum ne ad sorabiliyorum. Nasıl konuşabilirim? İnternet üzerinden takip edersem konuşma başlatabilirim. Fiş üzerinden ad ve soyad baş harflerini aldım kız olduğu için gratis sayfasının beğenilen postlarını beğenen kişilere baktım yok. A101'e de aynı şekilde baktım bulamadım. Şehir haberlerini paylaşan ve şehrimizin 1/4'ü takip ettiği için oraya da baktım ama maalesef sonuç bulamadım. Nasıl bulabilirim?

normalde hiç uğraşmam ama kız çok masum duruyor
git evlilik teklifi et şaşırsın

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,885
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bursa yıldırım mahalle söylemeyeyim :D

Ben varken başka müşterilere ağız geriyor ben gülüyorum o da gülüyor
Herkesi masum sanma seninle oynama ihtimalini göz ardı ediyorsun,yıldırımdaki kızlar hele hiç öyle diyebileceğin tipte olacağını sanmıyorum.Konuşmak istiyorsan git konuş utanmanın veya burda boş vakit öldürmenin adabı yok.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Ege Y.
Bursa yıldırım mahalle söylemeyeyim :D

Ben varken başka müşterilere ağız geriyor ben gülüyorum o da gülüyor
Ulan be ben osmangazideyim

mfm125