mfm125
80+ Silver
Ya olm git konuş işte ölmezsinkral mahalleden taşınıyorum 2 güne artık başka a101lere yarın veya diğer akşam burada olursa myine şansımı deneyeceğim.
Ya olm git konuş işte ölmezsinkral mahalleden taşınıyorum 2 güne artık başka a101lere yarın veya diğer akşam burada olursa myine şansımı deneyeceğim.
Olsun tekrar deneŞimdi çıktım marketten kasada erkek vardı kız dışarıdaydı ilkte sonra içeri girdi ssdece sakız için 7 kişinin 20dk sırasını bekledim tek kasa yapmışlardı yine fırsat olmadı içime gömdüm
2 güne zaten taşınıyorsun ve fırsat olmadı diyorsun. Taşındıktan sonra umarım içinde kalmaz ,fırsat yaratabilirken olmadı diyorsunŞimdi çıktım marketten kasada erkek vardı kız dışarıdaydı ilkte sonra içeri girdi ssdece sakız için 7 kişinin 20dk sırasını bekledim tek kasa yapmışlardı yine fırsat olmadı içime gömdüm
ne bu kasıyer sevdası ustagençler a101de 3 sefer aynı kız vardı hepsinde çok güzel gülümsüyordu bana bakıyordu kolay gelsin dediğimde çok tatlı ve gözleri parlak şekilde teşekkürler hoşgeldiniz diye cevap veriyor ama bayağı gülümsüyor ama benim içimde biraz y*vşaklık olmadığı için ne yürüyebiliyorum ne ad sorabiliyorum. Nasıl konuşabilirim? İnternet üzerinden takip edersem konuşma başlatabilirim. Fiş üzerinden ad ve soyad baş harflerini aldım kız olduğu için gratis sayfasının beğenilen postlarını beğenen kişilere baktım yok. A101'e de aynı şekilde baktım bulamadım. Şehir haberlerini paylaşan ve şehrimizin 1/4'ü takip ettiği için oraya da baktım ama maalesef sonuç bulamadım. Nasıl bulabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
normalde hiç uğraşmam ama kız çok masum duruyor
hocam hangi ildeydi acabaŞimdi çıktım marketten kasada erkek vardı kız dışarıdaydı ilkte sonra içeri girdi ssdece sakız için 7 kişinin 20dk sırasını bekledim tek kasa yapmışlardı yine fırsat olmadı içime gömdüm
git evlilik teklifi et şaşırsıngençler a101de 3 sefer aynı kız vardı hepsinde çok güzel gülümsüyordu bana bakıyordu kolay gelsin dediğimde çok tatlı ve gözleri parlak şekilde teşekkürler hoşgeldiniz diye cevap veriyor ama bayağı gülümsüyor ama benim içimde biraz y*vşaklık olmadığı için ne yürüyebiliyorum ne ad sorabiliyorum. Nasıl konuşabilirim? İnternet üzerinden takip edersem konuşma başlatabilirim. Fiş üzerinden ad ve soyad baş harflerini aldım kız olduğu için gratis sayfasının beğenilen postlarını beğenen kişilere baktım yok. A101'e de aynı şekilde baktım bulamadım. Şehir haberlerini paylaşan ve şehrimizin 1/4'ü takip ettiği için oraya da baktım ama maalesef sonuç bulamadım. Nasıl bulabilirim?
normalde hiç uğraşmam ama kız çok masum duruyor
Bursa yıldırım mahalle söylemeyeyimhocam hangi ildeydi acaba
Ben varken başka müşterilere ağız geriyor ben gülüyorum o da gülüyor10 saat çalışıyorlar mecburlar gülümsemeye ve iyi davranmaya. bu ergenlerde gel benimle evlen sanıyor her bakışı
Herkesi masum sanma seninle oynama ihtimalini göz ardı ediyorsun,yıldırımdaki kızlar hele hiç öyle diyebileceğin tipte olacağını sanmıyorum.Konuşmak istiyorsan git konuş utanmanın veya burda boş vakit öldürmenin adabı yok.Bursa yıldırım mahalle söylemeyeyim
Ben varken başka müşterilere ağız geriyor ben gülüyorum o da gülüyor
Ulan be ben osmangazideyimBursa yıldırım mahalle söylemeyeyim
Bursa yıldırım mahalle söylemeyeyim
KonuştunmuBursa yıldırım mahalle söylemeyeyim