trendyoldan enda home diye bi yerden aldımsen ne aldın hocam
valla dediğinizde haklısınız ama yaş aldıkça pek takmıyorsunuz bence ben öyleyim şuan pembe masada gelse önüme barbieli kurar üstüne işime bakarım pcde çokta umrumda olmaz sağlam güzel olsun yetermasa bence çok kötü çocuk odasındaki arabalı yatağın tamamlayıcısı gibi. Yaş varsa alınmaz haberin ola. Arkadaşımda bir benzeri model aynı renk var. Sandalye de sanki simetrik durmuyor gibi niye geri yaslansam kırılacak gibi duruyor bu
masa konusunda haklısın pro ama koltuk için herkes f/p olarak alınır deniliyormasa bence çok kötü çocuk odasındaki arabalı yatağın tamamlayıcısı gibi. Yaş varsa alınmaz haberin ola. Arkadaşımda bir benzeri model aynı renk var. Sandalye de sanki simetrik durmuyor gibi niye geri yaslansam kırılacak gibi duruyor bu
Alınmaz bence.Bu fiyata düzgün ergonomik bir çalışma sandalyesi daha mantıklısandalye ?
masadan memnun musun memnunsan link atar mısıntrendyoldan enda home diye bi yerden aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla dediğinizde haklısınız ama yaş aldıkça pek takmıyorsunuz bence ben öyleyim şuan pembe masada gelse önüme barbieli kurar üstüne işime bakarım pcde çokta umrumda olmaz sağlam güzel olsun yeter
önerebileceğin var mı ben baya araştırdım bulamadımAlınmaz bence.Bu fiyata düzgün ergonomik bir çalışma sandalyesi daha mantıklı
Biraz sallantı varda genel olarak gündelik için yeterli ve şıkmasadan memnun musun memnunsan link atar mısın