Neler Yeni

A101 deki piranha marka rgb gamnig klavye nasıl

Outlawess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Murat Erdinç
Arkadaşlar yarın a101 e gelcek olan rgb gaming klavyeyi alıcam sizce alıymmı yani parananın hakkını veririmi fiyatı 40tl daha önceden mouse ve kulakığını aldım memnunum

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,574
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Ben o klavyeyi 18ay kullandım sonra tamamen bozuldu.
1.5 sene bence iyi fiyatına göre

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,777
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar yarın a101 e gelcek olan RGB gaming klavyeyi alıcam sizce alıymmı yani parananın hakkını veririmi fiyatı 40tl daha önceden mouse ve kulakığını aldım memnunum
Bence iyi fakat 1 kere al tam al mekanik ve kaliteli al
Mesaj otomatik birleştirildi:

O bütçe için iyi fakat yilllarca kullanicam diyorsan iyi bir klavye daha iyi olacaktır

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
Arkadaşlar yarın a101 e gelcek olan RGB gaming klavyeyi alıcam sizce alıymmı yani parananın hakkını veririmi fiyatı 40tl daha önceden mouse ve kulakığını aldım memnunum
Alma derim. 1 ay kullandım w,a,s,d soyuldu. Hiç asğlam değil. Her an çatlayacak ya da kırılıcak hissi var. Işıkları çok yok.

Outlawess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Murat Erdinç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alma derim. 1 ay kullandım w,a,s,d soyuldu. Hiç asğlam değil. Her an çatlayacak ya da kırılıcak hissi var. Işıkları çok yok.
kanka ben ama o üzerinde çıkan poşet varya jelatini çıkartmayı düşünmüyom o yüzden silinmez

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
1,5 senedir kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok kullanmasını bilirsen bir şey olmuyor üstüne 10 15 kere klavyeye vurmuşumdur fakat hiç bir şey olmadı

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
1,5 senedir kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok kullanmasını bilirsen bir şey olmuyor üstüne 10 15 kere klavyeye vurmuşumdur fakat hiç bir şey olmadı
Kullanmasını bilirsen derken neyi kast ettin. Eski klavyeme çok sert vuruyordum sinirlenince. Hiçbir şey olmuyordu. Bu klavye çok hassas. Gece karanlıkta pc kullanan ve ışık isteyen arkadaşlara önerilicek bir klavye sadece. Space tuşundan kötü bir ses gelmeye başladı. Bi tuşundanda aldığımdan beri farklı ses çıkıyor.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Kullanmasını bilirsen derken neyi kast ettin. Eski klavyeme çok sert vuruyordum sinirlenince. Hiçbir şey olmuyordu. Bu klavye çok hassas. Gece karanlıkta PC kullanan ve ışık isteyen arkadaşlara önerilicek bir klavye sadece. Space tuşundan kötü bir ses gelmeye başladı. Bi tuşundanda aldığımdan beri farklı ses çıkıyor.
kullanmasını bilirsen dediğim tuşlara bir şey dökmezsen vurmazsan masaya falan bir şey olmadan bir süre kullanılabiliyor bizzat 1,5 senedir kullanıyorum fakat ne kırılma ne bir siliklik ne bir tuş basmaması gibi bir şey yaşamadım

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
kullanmasını bilirsen dediğim tuşlara bir şey dökmezsen vurmazsan masaya falan bir şey olmadan bir süre kullanılabiliyor bizzat 1,5 senedir kullanıyorum fakat ne kırılma ne bir siliklik ne bir tuş basmaması gibi bir şey yaşamadım
Ben kullanmasını biliyorum bu klavyeyi. Sadece eski klavyeme göre daha dandik buldum. Siliklik neden oldu anlayamadım. Bir şey de dökmedim.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Logitech ofis klavyesi bundan iyidir.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
şuan elimin altında ışıklandırması iyi değil ama idare eder

GameloG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Halil İbrahim Akyol
Ben kullandım idare etsin diye kullanilir ama. Renkler sabit zaten rgb değil zaten plastiği çok dandik hemen kirilacak gibi tuşlar çabuk soyuluyor

Top Bottom