Bence iyi fakat 1 kere al tam al mekanik ve kaliteli alArkadaşlar yarın a101 e gelcek olan RGB gaming klavyeyi alıcam sizce alıymmı yani parananın hakkını veririmi fiyatı 40tl daha önceden mouse ve kulakığını aldım memnunum
Alma derim. 1 ay kullandım w,a,s,d soyuldu. Hiç asğlam değil. Her an çatlayacak ya da kırılıcak hissi var. Işıkları çok yok.Arkadaşlar yarın a101 e gelcek olan RGB gaming klavyeyi alıcam sizce alıymmı yani parananın hakkını veririmi fiyatı 40tl daha önceden mouse ve kulakığını aldım memnunum
kanka ben ama o üzerinde çıkan poşet varya jelatini çıkartmayı düşünmüyom o yüzden silinmezAlma derim. 1 ay kullandım w,a,s,d soyuldu. Hiç asğlam değil. Her an çatlayacak ya da kırılıcak hissi var. Işıkları çok yok.
1,5 senedir kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok kullanmasını bilirsen bir şey olmuyor üstüne 10 15 kere klavyeye vurmuşumdur fakat hiç bir şey olmadıArkadaşlar yarın a101 e gelcek olan RGB gaming klavyeyi alıcam sizce alıymmı yani parananın hakkını veririmi fiyatı 40tl daha önceden mouse ve kulakığını aldım memnunum
İdarelik alabilirsin sonuçta 40tlArkadaşlar yarın a101 e gelcek olan RGB gaming klavyeyi alıcam sizce alıymmı yani parananın hakkını veririmi fiyatı 40tl daha önceden mouse ve kulakığını aldım memnunum
Kullanmasını bilirsen derken neyi kast ettin. Eski klavyeme çok sert vuruyordum sinirlenince. Hiçbir şey olmuyordu. Bu klavye çok hassas. Gece karanlıkta pc kullanan ve ışık isteyen arkadaşlara önerilicek bir klavye sadece. Space tuşundan kötü bir ses gelmeye başladı. Bi tuşundanda aldığımdan beri farklı ses çıkıyor.1,5 senedir kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok kullanmasını bilirsen bir şey olmuyor üstüne 10 15 kere klavyeye vurmuşumdur fakat hiç bir şey olmadı
kullanmasını bilirsen dediğim tuşlara bir şey dökmezsen vurmazsan masaya falan bir şey olmadan bir süre kullanılabiliyor bizzat 1,5 senedir kullanıyorum fakat ne kırılma ne bir siliklik ne bir tuş basmaması gibi bir şey yaşamadımKullanmasını bilirsen derken neyi kast ettin. Eski klavyeme çok sert vuruyordum sinirlenince. Hiçbir şey olmuyordu. Bu klavye çok hassas. Gece karanlıkta PC kullanan ve ışık isteyen arkadaşlara önerilicek bir klavye sadece. Space tuşundan kötü bir ses gelmeye başladı. Bi tuşundanda aldığımdan beri farklı ses çıkıyor.
Ben kullanmasını biliyorum bu klavyeyi. Sadece eski klavyeme göre daha dandik buldum. Siliklik neden oldu anlayamadım. Bir şey de dökmedim.kullanmasını bilirsen dediğim tuşlara bir şey dökmezsen vurmazsan masaya falan bir şey olmadan bir süre kullanılabiliyor bizzat 1,5 senedir kullanıyorum fakat ne kırılma ne bir siliklik ne bir tuş basmaması gibi bir şey yaşamadım