Neler Yeni

A101 den laptop almak mantıklı mı ?

Tre-x

80+ Silver
Kasası ve ekranı çok kalitesiz, içindeki ekran kartı her ne kadar güçlü olsa da işlemcisi çok güçsüz.
kasası ve ekranının kötü olmasının ne gibi zararları olur ?
işlemcisi ryzen 7 3700U nasıl kötü anlamadım ? ( ryzen 7 ler mühendislik programları için önerilmiyor mu ?)

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
ben almazdım. a101'in garantiyle olan işlerde sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
kasası ve ekranının kötü olmasının ne gibi zararları olur ?
işlemcisi ryzen 7 3700U nasıl kötü anlamadım ? ( ryzen 7 ler mühendislik programları için önerilmiyor mu ?)
En basit bir harekette kasaya zarar gelebilir, ekranı da PN panel yani oldukça kötü, renkleri soluk, gözü yorar.

İşlemcinin üzerinde Ryzen 7 etiketinin olması önemli değil AMD'nin 2. ve 3. nesil mobil işlemcileri berbat.

1135G7 li yada 5700U işlemcili bir cihaz bakmanı öneririm.

Tre-x

80+ Silver
ben almazdım. a101'in garantiyle olan işlerde sıkıntı çıkaracağını düşünüyorum.
kötü deneyiminiz var mı hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

En basit bir harekette kasaya zarar gelebilir, ekranı da PN panel yani oldukça kötü, renkleri soluk, gözü yorar.

İşlemcinin üzerinde Ryzen 7 etiketinin olması önemli değil AMD'nin 2. ve 3. mobil işlemcileri berbat.

1135G7 li yada 5700U işlemcili bir cihaz bakmanı öneririm.
çok teşekkür ederim almaktan vazgeçtim

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
kötü deneyiminiz var mı hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok teşekkür ederim almaktan vazgeçtim
bilgisayar almadım ama farklı aldığım teknolojik ürünlerde sıkıntı çekmişliğim var. hoparlör aldım garanti sürecinde kanser oldum. soundbar aldım yine aynı. dilim yandığı için mümkün oldukça önermiyorum.

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Alınabilir marketler bu konuda sağlam. Daha evvel bir çok cihaz aldık değişimlerde oldu yardımcı oluyorlar gerek 101 veya bim falan. bu kadar para vereceksem eğer harici ekran kartlı bir cihaz almayı düşünürdüm. Cihaz yinede güzel duruyor günlük iş ofis internet için düşünülebilir. Ram 16 yapılırsa performans daha da katlar.

Tre-x

80+ Silver
hocam işlemcisi , kasa kal
Alınabilir marketler bu konuda sağlam. Daha evvel bir çok cihaz aldık değişimlerde oldu yardımcı oluyorlar gerek 101 veya bim falan. bu kadar para vereceksem eğer harici ekran kartlı bir cihaz almayı düşünürdüm. Cihaz yinede güzel duruyor günlük iş ofis internet için düşünülebilir. Ram 16 yapılırsa performans daha da katlar.
işlemcisi , kasası ve paneli kötüymüş almaktan vazgeçtim zaten
harici erkan kartı derken ?

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
işlemcisi , kasası ve paneli kötüymüş almaktan vazgeçtim zaten
harici erkan kartı derken ?
Lenovo, Dell , Msi , IMac gibi cihazlara bakmanız daha makul. Acer'ların kasa deformasyonlarıyla ilgili geçmişi kirli. Marketlere de üst düzey makineler zaten gelmez, sürümden kazanç stratejisi rol oynuyor sadece bu kadar. Harici ekran kartları, anakarta entegre chipli olmayan bağımsız çalışan ayrı bir aygıt. Değişimide söz konusu yükseltmek istediğinizde, değişebilmekte Ram ve işlemci gibi. Laptopların dahili ekran kartlı olanları soğutması ne kadar iyide olsa, belli bir süre sonra, şişmelere neden oluyor. Drop , fps düşüşleri kaçınılmaz. Grafik bazlı ve render işlemleri yapıldığında farklar ortaya çıkıyor entegre kartlarda. Bu bakımdan belirttim. İleriye dönük alıncaksa eğer ikinci el temiz cihazlar bile değerlendirilebilir. Bu fiyat bandında ikinci el harika cihazlarada denk geliyorum. i3 2gb ekran kartlı 256ssd diskli toshiba laptopu 950 TL'ye aldım bir kaç evvel. Şakır şakır çalışıyor windows 10 + 7 farklı linux işletim sistemi kurulu kullanıyorum hala. Aldığım yer
Letgo internet mağazası üzerinden
iyi forumlar.

Son düzenleme:

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR