Neler Yeni

A101 den telefon alınır mı

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Görkem çetinkaya
S23 en uygun orda arkadaşlar.Siz aldınız mı? İnternetten alacağım.

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
ben almadım teyzem aldı cıhaz olarak sorun yok ama servıs vesaıre olarak berbat oldugunu soyleyebılırım ayrıca ne kadar cıhazda sorun cıkmasada almısken sahsen a101 den almazdım

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
a101 güvenilirdir alınır. samsung servisi de sorunsuz bir servistir. ben s23 kullanıyorum, şarj girişi bozuldu servise kargo ile gönderdim ellerine ulaştığı gün tamir edip aynı akşam kargoya verdiler. 2 günde yaşadığım ilde servis olmamasına rağmen telefon tamir olmuş halde elime geçti. Kendin gidip bıraksan aynı gün verecekler demek ki.

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Görkem çetinkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
a101 güvenilirdir alınır. samsung servisi de sorunsuz bir servistir. ben s23 kullanıyorum, şarj girişi bozuldu servise kargo ile gönderdim ellerine ulaştığı gün tamir edip aynı akşam kargoya verdiler. 2 günde yaşadığım ilde servis olmamasına rağmen telefon tamir olmuş halde elime geçti. Kendin gidip bıraksan aynı gün verecekler demek ki.
Peki sende sanırım intten aldın problem olmadı dedin.Telefon nasıl? Ne ne kadara aldın
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben almadım teyzem aldı cıhaz olarak sorun yok ama servıs vesaıre olarak berbat oldugunu soyleyebılırım ayrıca ne kadar cıhazda sorun cıkmasada almısken sahsen a101 den almazdım
Dostum o a101 ile alakalı değil teyzeniz reeder vs aldıysa o markayla alakalı problem.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Görkem çetinkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Anladım.Telefon nasıl peki pişman mısın? Kamera vs dedikleri kadar her şey iyi mi?
Eğer kamera ile evrak ya da yazı falan çekmeyeceksen kamerası güzel. Ben işim gereği çok evrak fotoğrafı çekiyorum yazıların bir kısmı bulanık çıkıyor.

Bugün ekmek aldım içi boş çıktı gerisini sen düşün kk
Ekmeği a101 mi üretiyor?

pc ustasi1

80+ Silver
Eğer kamera ile evrak ya da yazı falan çekmeyeceksen kamerası güzel. Ben işim gereği çok evrak fotoğrafı çekiyorum yazıların bir kısmı bulanık çıkıyor.

Ekmeği a101 mi üretiyor?
Telefonu a101 mi üretiyor ?

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
Peki sende sanırım intten aldın problem olmadı dedin.Telefon nasıl? Ne ne kadara aldın

Dostum o a101 ile alakalı değil teyzeniz reeder vs aldıysa o markayla alakalı problem.
..

xıaomıydı hocam samsung servıs vs olarak daha ıyı olabılır bılemem

Pand

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Oğuz TIKNAZ
Arkadaşlar A101 alsatçı. Oradan almışsın, internetten veya Teknosa dan aldın hepsi aynı. Burada sorulması gereken problem çıktığında müşteriye nasıl yansıyor.
Denizde dalga yokken herkes kaptan.

Top Bottom