Neler Yeni

A101 den telefon alınır mı?

A 101 in internet sitesinden telefon almıştım kutusu açık gelmişti para iadesi yapmadılar yerine değerini aynı bir farklı marka telefon gönderildiler kesinlikle önermiyorum ✍️

easycep gibi yerlerden asla ve asla yenilenmiş adı altında ikinci el telefon satın almayın. a101de satılan telefon samsung türkiye garantiliyse alabilirsin. İthalatçı garantiliyse almanı tavsiye etmem.

easycep gibi yerlerden asla ve asla yenilenmiş adı altında ikinci el telefon satın almayın. a101de satılan telefon samsung türkiye garantiliyse alabilirsin. İthalatçı garantiliyse almanı tavsiye etmem.
A101 deki için bir şey yazmıyordu ama ithalatçı garantili sanırım. O nedenle Carefourdan aldım, Samsung Türkiye garantili.

milleti yanlış yönlendirme sil bu mesajı iphone 8 aldım e telefon belini doğrutamadı ilk anakartı yandı ondan sonra batarya şişti hepsini yaptılar garanti kapsamında yine bozuldu arkadaş 10k verip fazla alsın temiz sıfır kapalı kutu alsın milleti yanlış yönlendirme 4k için 27k dan edeceksin adamı en son çatıdaki demir filizlerine geçirdim telefonu easycepten herkes uzak dursun kuzeinm telefonunu sattı 2 gün dediler 22 günde yatırdılar parayı onların yüzüne indirimdeki telefonuda kaçırdı kendi telefonundan da oldu
Silmiyorum ne yapacaksın? Admine mi şikayet edeceksin? :)

Geri