A101 den telefon alınır mı?

Şu an kullandığım Xiaomi marka telefonumu 7 ay önce A101'in internet sitesinden almıştım. Kapalı kutu ve jelatinli bir şekilde gelmişti. Hala sorunsuz kullanıyorum cihazı.

ben yaklasık 2 ay once telefonu amazondan 2k fazla vererek a101den almamak ıcın amazonun satıs sonrası polıtıkasına guvenerek aldım karar sızın (aynı telefondan bahsedıyorum)

ben yaklasık 2 ay once telefonu amazondan 2k fazla vererek a101den almamak ıcın amazonun satıs sonrası polıtıkasına guvenerek aldım karar sızın (aynı telefondan bahsedıyorum)
Hocam CarrefourSA dan aldım. 31990 TL ye aldım. Samsung Türkiye garantili. Şuan yazdığım telefonu da A101 den almıştım, hiçbir sorun yaşamadım ama S23 için ithalatçı garantili A101 den. Bu nedenle bu sefer tercih etmedim.

Hocam CarrefourSA dan aldım. 31990 TL ye aldım. Samsung Türkiye garantili. Şuan yazdığım telefonu da A101 den almıştım, hiçbir sorun yaşamadım ama S23 için ithalatçı garantili A101 den. Bu nedenle bu sefer tercih etmedim.
Dogru bir hareket olmuş hayırlı olsun güzel haberler alman dileğiyle

İkinci el, EasyCep'ten ama güvenilir. :) 27,3K kardeşim. 27bine yakın desek, 4 bin lira cepte. Düşünürsen, aklına yatarsa yani.
milleti yanlış yönlendirme sil bu mesajı iphone 8 aldım e telefon belini doğrutamadı ilk anakartı yandı ondan sonra batarya şişti hepsini yaptılar garanti kapsamında yine bozuldu arkadaş 10k verip fazla alsın temiz sıfır kapalı kutu alsın milleti yanlış yönlendirme 4k için 27k dan edeceksin adamı en son çatıdaki demir filizlerine geçirdim telefonu easycepten herkes uzak dursun kuzeinm telefonunu sattı 2 gün dediler 22 günde yatırdılar parayı onların yüzüne indirimdeki telefonuda kaçırdı kendi telefonundan da oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,900
Üyeler
184,073
Son üye
ali.arslan
Geri