ben almadım teyzem aldı cıhaz olarak sorun yok ama servıs vesaıre olarak berbat oldugunu soyleyebılırım ayrıca ne kadar cıhazda sorun cıkmasada almısken sahsen a101 den almazdımS23 en uygun orda arkadaşlar.Siz aldınız mı? İnternetten alacağım.
a101 güvenilirdir alınır. samsung servisi de sorunsuz bir servistir. ben s23 kullanıyorum, şarj girişi bozuldu servise kargo ile gönderdim ellerine ulaştığı gün tamir edip aynı akşam kargoya verdiler. 2 günde yaşadığım ilde servis olmamasına rağmen telefon tamir olmuş halde elime geçti. Kendin gidip bıraksan aynı gün verecekler demek ki.S23 en uygun orda arkadaşlar.Siz aldınız mı? İnternetten alacağım.
Peki sende sanırım intten aldın problem olmadı dedin.Telefon nasıl? Ne ne kadara aldına101 güvenilirdir alınır. samsung servisi de sorunsuz bir servistir. ben s23 kullanıyorum, şarj girişi bozuldu servise kargo ile gönderdim ellerine ulaştığı gün tamir edip aynı akşam kargoya verdiler. 2 günde yaşadığım ilde servis olmamasına rağmen telefon tamir olmuş halde elime geçti. Kendin gidip bıraksan aynı gün verecekler demek ki.
Dostum o a101 ile alakalı değil teyzeniz reeder vs aldıysa o markayla alakalı problem.ben almadım teyzem aldı cıhaz olarak sorun yok ama servıs vesaıre olarak berbat oldugunu soyleyebılırım ayrıca ne kadar cıhazda sorun cıkmasada almısken sahsen a101 den almazdım
Ben alalı baya oluyor neredeyse 1 yıl olacak. Geçen eylülde almıştım.Peki sende sanırım intten aldın problem olmadı dedin.Telefon nasıl? Ne ne kadara aldın
Bugün ekmek aldım içi boş çıktı gerisini sen düşün kkS23 en uygun orda arkadaşlar.Siz aldınız mı? İnternetten alacağım.
Eğer kamera ile evrak ya da yazı falan çekmeyeceksen kamerası güzel. Ben işim gereği çok evrak fotoğrafı çekiyorum yazıların bir kısmı bulanık çıkıyor.Anladım.Telefon nasıl peki pişman mısın? Kamera vs dedikleri kadar her şey iyi mi?
Ekmeği a101 mi üretiyor?Bugün ekmek aldım içi boş çıktı gerisini sen düşün kk
Telefonu a101 mi üretiyor ?Eğer kamera ile evrak ya da yazı falan çekmeyeceksen kamerası güzel. Ben işim gereği çok evrak fotoğrafı çekiyorum yazıların bir kısmı bulanık çıkıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekmeği a101 mi üretiyor?
..Peki sende sanırım intten aldın problem olmadı dedin.Telefon nasıl? Ne ne kadara aldın
Dostum o a101 ile alakalı değil teyzeniz reeder vs aldıysa o markayla alakalı problem.
xıaomıydı hocam samsung servıs vs olarak daha ıyı olabılır bılememPeki sende sanırım intten aldın problem olmadı dedin.Telefon nasıl? Ne ne kadara aldın
Dostum o a101 ile alakalı değil teyzeniz reeder vs aldıysa o markayla alakalı problem.
Telefonu a101 mi üretiyor ?