Düşük paradansa, biraz daha para biriktirmeni tavsiye ederim sonrasında en azından ortalama bir klavye alırsın o zaman seçeneğinde çok olur aldığında uzun süre kullanırsın. Dediğin kadarıyla elindeki klavyeninde suan boyası kalkmış para verip yine aynı duruma düşme en azından.Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki ne önerirsin düşük paraya
TUŞLARI BASMAYABİLİYOR AMA SİZ BİLİRSİNİZSelam arkadaşlar A101 e klavye gelicek 14 aralıkta ve benimde klavye ihtiyacım vardı zaten almayı düşünüyorum bütçem max 300 TL zaten
Kesinlikle uzak durulması gereken bir klavye
yaklaşık 3 sene önce 50 tl vibarına mı ne aldıydım hala sağlam arada kendi klavyeme sıvı teması falan olduğunda cıkarıyodumSelam arkadaşlar A101 e klavye gelicek 14 aralıkta ve benimde klavye ihtiyacım vardı zaten almayı düşünüyorum bütçem max 300 TL zaten
HOCAM DÜZ KLAVYE ALIN PARANIZ BİRİKİNCE DAHA İYİSİNİ ALIRSINIZMesaj otomatik birleştirildi:
Peki ne önerirsin düşük paraya
Böyle bir şey buldum arkadaşlar bu marka iyi diyorlar bunu almayı düşünüyorum değerlendirmeler de iyi başka çarem yok zaten üstüne biraz daha para ekleyemem maalesefHOCAM DÜZ KLAVYE ALIN PARANIZ BİRİKİNCE DAHA İYİSİNİ ALIRSINIZ
gene 27 lira olsa alın derdim bu arada 300 e alınmazYillar önce ilk çıktığında 27 TL ye almıştım ne hissiyatı var ne rahatlığı tuşlar siliniyor. Aceleniz yoksa 200 300 daha koyup düzgün bi klavye alın. Paraniza yazık.
trust mouse kullanan birkaç kişi vardı memnunlardı markadan ama klavye için ne olur bilmem hocamBöyle bir şey buldum arkadaşlar bu marka iyi diyorlar bunu almayı düşünüyorum değerlendirmeler de iyi başka çarem yok zaten üstüne biraz daha para ekleyemem maalesef
TAMAMDIR HOCAM İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ HAYIRLI OLSUNTrust marka klavye sipariş verdim hocam
6 yıldır falan Trust klavye kullanıyorum pek düzgünde kullanmıyorum fakat hala kusursuz çalışıyorTrust marka klavye sipariş verdim hocam
TAMAMDIR HOCAM İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ HAYIRLI OLSUN
Çok saolun içime su serpdiniz zaten fazla bir beklentim yok sadece tuşlar silinmesin yeter6 yıldır falan Trust klavye kullanıyorum pek düzgünde kullanmıyorum fakat hala kusursuz çalışıyor