Bu herifi referans mı gösteriyorsunuz Allah aşkına? İzoly'nin dandik bir sistemini bile övmüştü bu, yorumlarda giydirmiştik. Kim para verirse onu över.Peki bu videoda niye öyle denmiyor?
4-5 ay gitse yeter sonra değiştirim
ben bunu laptop için alacağım . Koleksiyon yapıyorum onun için alacağımBu herifi referans mı gösteriyorsunuz Allah aşkına? İzoly'nin dandik bir sistemini bile övmüştü bu, yorumlarda giydirmiştik. Kim para verirse onu över.
Klavye de mouse da alınmaz. Ayrı bir konu açıp bütçenizi belirtin, çok daha iyilerini önerir buradaki bilgili arkadaşlar.
bizim burda marketler açık ben şimdi mousepad aldım geldim şoktandediğim gibi çok kullanmayacağım laptop için alacağım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
100 TL ye mouse + klavye
Ben size değil de "Bu adam tarafsız yorumluyor olabilir." diyen arkadaşa cevap verdim.ben de zaten biliyorum izoly markasının kötü olduğunu
ben bunu laptop için alacağım . Koleksiyon yapıyorum onun için alacağım
şu an açık mı a101?
ben de biliyorum açık olmadığını da arkadaş nasıl ve nerden almış?değildir
mousepad nasıl ve kaç tl?bizim burda marketler açık ben şimdi mousepad aldım geldim şoktan
Ben bu klavyeyi alıp ışığı çalışmıyo diye iade etmeye çalışan en az 20 amca gördüm gülmekten öldüm ya ışık tuşu olduğunu söyledim onlara da küçüğüm diye dinlemedilerVAlıntıyı görüntüle
Bu klavye 2016-2017'de A101'e 25 TL'ye geldiği zaman almıştım 4-5 senedir kullanıyorum sadece alttaki yükseltme aparatı kırıldı ve wasd silindi bence alınır.