Neler Yeni

A101 Gelen Bisiklet...

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Özellikleri iyi. Fiyatı uygun. Alınabilir.

Corvette marka bisikleti yıllardır hor kullanıyorum. Kaldırımdan aşağı atlamalar, ön kaldırmalar.. 3 defa zincir kırdım. 2 defa dişli kırdım. 2 defa orta göbeği dağıttım. 5 kez frenleri değiştirdim. Markasız olmasına rağmen hâlâ iş görüyor. Düzgün kullanıldıktan sonra almak istediğin bisiklet de işini görecektir.
konu dışı ama bisikletin başına bunlar geldikten sonra zaten hala iş görmesi mucize :)

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,352
İsim
Ahmet Sevinç
Merhaba arkadaşlar bu bisikletin fiyatı nasıl alınır mı
hocam ne ilgini çektide almayı düşünüyorsun bunu çünkü ben . el kaliteli bisiklet kullanıyorum 300 den alsam +200 de masraf de 500 e güzel alabiliyosun

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Kendi sitesinde bisiklet hakkında ne adam gibi bilgi verilmiş nede net fotoğraflar paylaşılmış bisiklet bildiğin sır küpü başka yerde fiyat bilgiside yok

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Katlanabilir bisiklet kullanan var mı? Hız olarak nasıllar yetişkinlerde binebilir mi bunlara yoksa çocuklar için mi bunlar?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Kron XC75 tercih edebilirsiniz. Nispeten A101'deki bisikletten daha kalitelidir.
Bu bisikletleri alsam koyacak yerde yok bodruma indirip çıkarmak çok zahmetli olur dışarıya da kilitleyip bırakmam ortalık zaten hırsız kaynıyor hatta bodrumlara dadanan hırsızlar bile var nasıl olsa doğru düzgün ceza verilmiyor bu hırsızlara! Bu yüzden katlanabilir bisiklet alma düşüncesindeyim eve rahat sığar taşıması diğer bisikletler kadar zahmetli değil.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bu bisikletleri alsam koyacak yerde yok bodruma indirip çıkarmak çok zahmetli olur dışarıya da kilitleyip bırakmam ortalık zaten hırsız kaynıyor hatta bodrumlara dadanan hırsızlar bile var nasıl olsa doğru düzgün ceza verilmiyor bu hırsızlara! Bu yüzden katlanabilir bisiklet alma düşüncesindeyim eve rahat sığar taşıması diğer bisikletler kadar zahmetli değil.
Düşük bütçeli katlanabilir bisiklet önermiyorum dostum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben Tavsiye Etmem Pek Bir Bilgi Bulamadım Ürün Hakkında Kaliteli Bir Şey Olduğunu Sanmam.

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,015
İsim
Yasin
indirim koduyla birlikte 2700e denk geliyor sizce alınır mı yakınımda ki şubede 1 adet kalmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,926
Üyeler
161,164
Son üye
Memooooo
Top Bottom