A101 Gelen Bisiklet...

Ritim Ustası

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,101
Merhaba arkadaşlar bu bisikletin fiyatı nasıl alınır mı

Ekler

• IMG_20220601_133505.jpg
    IMG_20220601_133505.jpg
    396.9 KB · Hit: 382
Özellikleri iyi. Fiyatı uygun. Alınabilir.

Corvette marka bisikleti yıllardır hor kullanıyorum. Kaldırımdan aşağı atlamalar, ön kaldırmalar.. 3 defa zincir kırdım. 2 defa dişli kırdım. 2 defa orta göbeği dağıttım. 5 kez frenleri değiştirdim. Markasız olmasına rağmen hâlâ iş görüyor. Düzgün kullanıldıktan sonra almak istediğin bisiklet de işini görecektir.

Ne kadar kaliteli... Meçhul
Amortisör kötü görünüyor.
yok hocam bende vigorous 100 var zamanında 200tlya almıştım indirimde migrostan çok kaliteli bisikletler o zmanlar 700tlye almıştım çaldılar sonra aynı model migrosta satılmıyor diye 200tlye düşmüştü tekrar almıştım tavsiye ederim şuan 3000tlye alınır

Pek iyi gelmedi ama bu fiyat için iyi

Geçen sene almıştım ben ufaklık için kullanıyor sorun yaşamadık hiç

yok hocam bende vigorous 100 var zamanında 200tlya almıştım indirimde migrostan çok kaliteli bisikletler o zmanlar 700tlye almıştım çaldılar sonra aynı model migrosta satılmıyor diye 200tlye düşmüştü tekrar almıştım tavsiye ederim şuan 3000tlye alınır
Sırf amortisör için bile almazdım, siyah amortisor mü kaldı. Çok dengesiz ve kalitesiz oluyorlar, siyahlar genelde 20 liralık çin yapımı amortisörler.
İkinci elden 3K'ya daha iyisi bulunabilir. Düzgünce bilgi bile vermemişler, kaç dişli olduğu vb.

çelik ve demire para yettiremeyince her tarafını alümünyüumdan yapmışlar. gerçi çelik jant dayanıklı ama baya pahalı olurdu ömürlük giderdi

Bence başka bakın çok iyi gözükmedi bana bilmiyorum ama

kağıt üzerinde bakarsak evet özellikler tatmin edici . Ama malzeme kalitesi ömrü fayanıklılığı nedir bilinmez. 2 el temiz varsa bakılabilir . Yoksa alınır gibi .

Kullanılan bilesenler fena değil ama bu markayı bilmiyorum, kadrosu ne kadar kalitelidir hiç bir fikrim yok. Bunu almak biraz kumar olur. 3500'e Kron XC 75 MD var ona bakabilirsiniz.

çelik ve demire para yettiremeyince her tarafını alümünyüumdan yapmışlar. gerçi çelik jant dayanıklı ama baya pahalı olurdu ömürlük giderdi
Alüminyum kadro bisikletin daha hafif olması için çelikler ağır oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,985
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri