Ritim Ustası
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,101
yok hocam bende vigorous 100 var zamanında 200tlya almıştım indirimde migrostan çok kaliteli bisikletler o zmanlar 700tlye almıştım çaldılar sonra aynı model migrosta satılmıyor diye 200tlye düşmüştü tekrar almıştım tavsiye ederim şuan 3000tlye alınırNe kadar kaliteli... Meçhul
Amortisör kötü görünüyor.
Sadece bu resimle iyi mi kötü mü ayırt edemezsin ama giriş-orta seviye bir bisiklete benziyor.Merhaba arkadaşlar bu bisikletin fiyatı nasıl alınır mı
Sırf amortisör için bile almazdım, siyah amortisor mü kaldı. Çok dengesiz ve kalitesiz oluyorlar, siyahlar genelde 20 liralık çin yapımı amortisörler.yok hocam bende vigorous 100 var zamanında 200tlya almıştım indirimde migrostan çok kaliteli bisikletler o zmanlar 700tlye almıştım çaldılar sonra aynı model migrosta satılmıyor diye 200tlye düşmüştü tekrar almıştım tavsiye ederim şuan 3000tlye alınır
Alüminyum kadro bisikletin daha hafif olması için çelikler ağır oluyorçelik ve demire para yettiremeyince her tarafını alümünyüumdan yapmışlar. gerçi çelik jant dayanıklı ama baya pahalı olurdu ömürlük giderdi