A101 Online alışverişe özel fırsatlar

DeoNade

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
456

Birçok üründe piyasa fiyatına göre bir tık aşağıda sayılabilecek indirimler mevcut.

LG 50nano816pa 50" 4K Ultra HD uydu alıcılı Smart LED TV

Skeechers bay & bayan ayakkabılar

Ayakkabıların orijinalliğinden emin miyiz? Bir de almaya değer mi sizce? Şu an 900 lira az para değil benim için ama rahat ve ortopedik bir ayakkabıya da ihtiyacım var, daha yeni ameliyat oldum ayağımdan.

Ayakkabıların orijinalliğinden emin miyiz? Bir de almaya değer mi sizce? Şu an 900 lira az para değil benim için ama rahat ve ortopedik bir ayakkabıya da ihtiyacım var, daha yeni ameliyat oldum ayağımdan.
Replika ürün olabilir mi emin değilim, televizyon ihtiyacım olduğundan aslında en çok televizyon hoşuma gitti. Ama garantisi vs. sorun olur mu diye tedirginde olmadım değil açıkcası.

için rahat etsin amazondan al o civarlara var, ama 900 TL'ye replika olmaz bence sitesinde 1000tlye dolu.

A101 neden çakma ayakkabı satsın? Pazar değil ki burası...

Rahatlık istiyorsanız Skechers'ın memory foam tabanlıklı modellerine bakın. Bu modellerde var mı bilmiyorum.

A101 neden çakma ayakkabı satsın? Pazar değil ki burası...

Rahatlık istiyorsanız Skechers'ın memory foam tabanlıklı modellerine bakın. Bu modellerde var mı bilmiyorum.
skecherstan memnun olmadıgım model yok, memory foamlarla yürümüyosun adeta ucuyosun oyle rahatlık.

Amazonda hep bu fiyatlarda satılıyo zaten ürünler de orijinaldir değilse bile ayakkabı içindeki taban kalitesinden anlarsınız

Ürün EDGE LED 60hz

Edge led 20 yıl önce kullanılan teknoloji

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,220
Üyeler
192,650
Son üye