kemalguzel
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
Alan kullanan memnun olan yada şikayetci olan var mı, deneyimleyen paylaşabilir mi?
Bu cg türü motorsikletler çinden parça parça geliyor zaten burada birleştirip sadece marka ismi basıtorlarplastik kuba cita gibi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şimdi motor araba çok içli dışlı olduğum bir konu değil ama marka iyi olmadını adım kadar iyi biliyorum çok sorun yaşarsın ucuz etin yahnisi yenmez diye boşa denmiyor.
para varsa az dağa koy düzgün bir şey al
garanti berbat desen yeridir.
100uag benzeri bir motor. bu forumda alan olmasın zatenalan var mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2800 kişi posta bakmış. hiç mi alan yok
Forum elit insan doluymuş ben ona binmem buna binen suriyelidir falan diye ama bu para alabileceğin ve en masrafsız motor cgdir. Hor kullanmazsan yağını değiştirirsen sorun çıkartmaz. Parçasını da heryerde bulabilirsin o yüzden parçası ucuzdurcg motor süren var mı, sık arızalanıyor mu
valla bunun böyle olmasının bir sebebi de yapılan modifiyelerden kaynaklı. gidip absürt absürt 10 tane egzoz takanmı dersin pavyon ışıkları gibi yapan mı dersin adam akıllı modifiye yapan sayısı bir elin parmağını geçmez.Forum elit insan doluymuş ben ona binmem buna binen suriyelidir falan diye ama bu para alabileceğin ve en masrafsız motor cgdir. Hor kullanmazsan yağını değiştirirsen sorun çıkartmaz. Parçasını da heryerde bulabilirsin o yüzden parçası ucuzdur
Buyur hocam sayılı kişilerden birisiyim o zamanvalla bunun böyle olmasının bir sebebi de yapılan modifiyelerden kaynaklı. gidip absürt absürt 10 tane egzoz takanmı dersin pavyon ışıkları gibi yapan mı dersin adam akıllı modifiye yapan sayısı bir elin parmağını geçmez.
Gayet sade ve güzel hocam kazasız belasız sürüşler kısmetse ben de üniye gidersem arkadaşın kd125 e çökücem rs200 alınca o motoru boşa çıktı onunBuyur hocam sayılı kişilerden birisiyim o zamanKrom cgde göremezsiniz öyle kolay kolay
![]()