Neler Yeni

A101'e gelecek olan klavye alınır mı

SinanFx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
SinanFx
yaş 19 bu mouseyi almam zaten mousede 150 tlyi gözden çıkaracağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar benim istediğim uzun gitsin bileğimi ağrıtmasın oyun oynuyorum ama hep hikayeli oyunlar online olarakda rainbowa başlayacam bu oyunda da bir sorun çıkarmayacaksa ben alırım bunu RGB olmuş olmamış çokta önemli değil benim için
iyibir mouse bütçesi eğer bir tavsiye istersen gamepower ursa son derece memnunum güzel RGB leri var :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci
iyibir mouse bütçesi eğer bir tavsiye istersen gamepower ursa son derece memnunum güzel RGB leri var :)
http://www.rampage.com.tr/tr/urun/r...u-siyah-6400dpi-rgb-ledli-gaming-oyuncu-mouse bunu düşünüyorum mouse olarak

fiyatına göre gayet alınabilecek bir klavye o zaman peki kullanımı rahatmı bileği ağrıtıyormu oyun oynarken

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Melih
Hocam verdiğin paraya değer 3 ay önce a101 den aldım sırf gece bilgisayar kullanırken klavyeyi görebilmek için çok rahat işimi görüyor.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
http://www.rampage.com.tr/tr/urun/r...u-siyah-6400dpi-RGB-ledli-gaming-oyuncu-mouse bunu düşünüyorum mouse olarak

fiyatına göre gayet alınabilecek bir klavye o zaman peki kullanımı rahatmı bileği ağrıtıyormu oyun oynarken
Kral, sana link attılar
Ben de aynı linki attım
Yetmedi seni konuya etiketledik
Hala gidip bakmıyorsun :)
Tıkla bu linke, aklında soru işareti kalmaz

.

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
tevfikhan ekmekci

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
usta ben baktım eline sağlık çok güzel açıklamışsın almamak için bir sebep göremiyorum dediklerine göre ama bileği ağrıtırmı onu merak ettim göremedim çünkü linkte :)
Yok, ağrıtmaz
Üni. döneminde yıllarca kullandım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,553
Üyeler
166,228
Son üye
blackleae
Top Bottom